Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Φλοίσβος Λουτρακίου


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί....Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί , στο Γραφείο του Φλοίσβου η προγραμματισμένη συνάντηση των όμορων Εξωραϊστικών Συλλόγων, Φλοίσβου , Αγ. Κωνσταντίνου και Κατουνίστρας.

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η προώθηση και ανάπτυξη του εθελοντισμού , η προστασία του περιβάλλοντος , η πυροπροστασία της περιοχής , η καθαριότητα , η ανάπτυξη στενότερων σχέσεων αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ των οικισμών , διοργάνωση από κοινού διαφόρων εκδηλώσεων πολιτιστικών - ψυχαγωγικών .

Καταγραφή των διαφόρων προβλημάτων και προώθηση τους προς τον Δήμο ή όπου αλλού χρειάζεται .

Αποφασίστηκε να προγραμματιστεί από κοινού επίσκεψη στο Δήμαρχο , Αντιδημάρχους , Κοινότητα και Υπηρεσίες και να ζητηθεί η συνδρομή τους στη λύση των προβλημάτων των οικισμών.

Αποφασίστηκε επίσης η παραπάνω Σύλλογοι να βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία προς όφελος όλων των οικιστών και της περιοχής γενικότερα.

Το blog του Φλοίσβου από σήμερα είναι στη διάθεση και των υπόλοιπων Συλλόγων για την δημοσιοποίηση των θεμάτων που τους απασχολούν, καθώς και η προβολή των δραστηριοτήτων τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: