Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Πυραμίδες στην Ελλάδα





Πυραμίδες στην Ελλάδα


ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ












Φωτιά στους Αγ. Θεόδωρους .Η άμεση επέμβαση απέτρεψε τα χειρότερα



Φωτιά σε ρέμα στον Οικισμό ΜΠΕΣΚΑΚΙ Αγίων Θεοδώρων εκδηλώθηκε σήμερα στις 10.30 από βραχυκύκλωμα καλωδίων της ΔΕΗ. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε άμεσα πριν προλάβει να πάρει μεγάλες διαστάσεις χάριν της έγκαιρης επέμβασης των εθελοντών του Συλλόγου Φίλων του Δάσους «Οι Άγιοι Θεόδωροι», την συνδρομή πυροσβεστικών μέσων του Δήμου και της Πυροσβεστικής Κορίνθου.

Προβληματισμό προκαλεί το φαινόμενο που παρατηρήθηκε από κάποιους περίεργους που είδαν τον καπνό και έσπευσαν στο σημείο με τα ΙΧ αυτοκίνητά τους βάζοντας αφενός σε κίνδυνο τη ζωή τους αφετέρου δε εμποδίζοντας τις δυνάμεις κατάσβεσης να προσεγγίσουν άμεσα τη φωτιά.



" Eφυγε¨ Ο Θύμιος Καρακατσάνης.

Πέθανε ο ηθοποιός Θύμιος Καρακατσάνης

Από την παράσταση του Αριστοφάνη Ειρήνη από το ΚΘΒΕ στην
 Επίδαυρο στον ρόλο του Τρυγαίου

Ενημέρωση από την Οικοσύλκο


Ενημέρωση από την Οικοσύλκο  και τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Κελάρη

Χορευτικό τμήμα "Μελαγκάβι" του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου


Χορευτικό τμήμα "Μελαγκάβι" του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου.
Καλοκαίρι 2012 (Βίντεο)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - εθελοντές ΗΠΑ (Βίντεο)


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ








ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

Σας πληροφορούμε ότι από 2/7/2012 έως 17/7/2012 θα επισκεφθούν το Δήμο μας 317 άτομα εθελοντές, τα οποία είναι μαθητές και φοιτητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, βάσει του εθελοντικού προγράμματος ‘People to People’ το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στο Δήμο μας.
 Οι ανωτέρω εθελοντές θα επισκεφτούν τα Πίσια και το Σχίνο όπου θα προσφέρουν υπηρεσίες
καθαρισμού και καλλωπισμού. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι πέρσι είχαν προσφέρει αξιόλογες υπηρεσίες και στο Λουτράκι.
 Παρακαλούμε όλους τους Δημότες μας να συμπαρασταθούν στις πολύτιμες προσπάθειες εθελοντισμού αυτών των Παιδιών.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως την εθελοντική οργάνωση ‘People to People’ τα μέλη της οποίας έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους προς το Δήμο μας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Τηλ. 2744079537 η 6909195381


Το βίντεο αναρτήθηκε στις 11 Ιουλ. 2010 όταν είχαν επισκεφτεί το Δήμο μας οι εθελοντές People to People’ στα Πίσια

Έσβησε η φωτιά στους Αγ. Θεοδώρους



Νεότερα  από την φωτιά  που  εκδηλώθηκε στους Αγ. Θεοδώρους  στην Περιοχή του Αρχαίου Θεάτρου από  ότι μάθαμε η φωτιά  κατασβήστηκε έγκαιρα  χάρις στην άμεση επέμβαση όλων των πυροσβεστικών δυνάμεων . Οι απώλειες  μικρές αφού  κάηκε μόνο  μισό στρέμμα δασικής έκτασης. 

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΤΩΡΑ


Σύμφωνα με πληροφορίες  φωτιά εκδηλώθηκε στους Αγ. Θεοδώρους  στην Περιοχή του Αρχαίου Θεάτρου.  Νεότερα σε λίγο



Εξωραϊστικός Σύλλογος οικιστών Λίμνης Ηραίου


Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος οικιστών Λίμνης Ηραίου σας καλεί να συμμετάσχετε στον 3° εθελοντικό Καθαρισμό της Λίμνης Ηραίου Βουλιαγμένης Περαχώρας Κορινθίας και τον 1° για το έτος 2012 ,την Κυριακή 8 Ιουλίου 9.30 π.μ .Το σημείο συνάντησης και εκκίνησης είναι τα νέα γραφεία του Συλλόγου (με το που φτάνουμε στη Λίμνη, έναντι περιπτέρου, στην δεξιά πλευρά του κεντρικού δρόμου ). Ανανεώσαμε και για φέτος την όμορφη και ουσιαστική αυτή εθελοντική δράση των μελλών & φίλων & επαγγελματιών της περιοχής περιμετρικά του αιγιαλού, για να απολαμβάνουμε πάντα την λίμνη Ηραίου καθαρή! «limniheraiou.gr»


Το πιο παράξενο θαλάσσιο σπορ


Στην φωτογραφία φαίνονται τρείς νεαροί που κάνουν θαλάσσιο σπορ και όλα κυλούν ομαλά. Όμως όταν δείτε το βίντεο θα καταλάβετε πως ορισμένες φορές τα φαινόμενα απατούν και δεν είναι αυτό που νομίζετε.
Σε μια ερημική παραλία, κάποιοι νεαροί είχαν ανάγκη να κάνουν extreme θαλάσσια σπόρ και σκέφτηκαν να φτιάξουν ένα δικό τους... αυτοσχέδιο!
Δείτε τι έκαναν: