Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ


Ως πρώην στέλεχος της ΕΡΓΟΣΕ, ο νυν διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΟΣΕ Γρηγόρης Σαμπατακάκης, υποστήριζε εν γνώση του σχέδια τερατουργήματα. Δηλαδή, αντί της κατασκευής ενός σιδηροδρομικού σταθμού - κόμβο στον Ισθμό στην θέση Παράδεισος - Φιλοθέη, προέτασσε να δαπανηθούν αλόγιστα κονδύλια με την κατασκευή δύο σταθμών σε απόσταση μικρότερη των 300 μ.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ –“ ΤΟ ΠΝΙΓΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ”.




   
Κατόπιν ομόφωνης κοινής απόφασης των Δ.Σ. α) της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου και β) της Εταιρίας Δημοσιογραφικών Μελετών, ανακηρύχθηκε ως Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015, η συγκλονιστική φωτογραφία του αγοριού από το Κουμπάνι της Συρίας, που βρέθηκε πνιγμένο στις ακτές του Αιγαίου πελάγους, στην προσπάθεια του μαζί με τους γονείς του –που πνίγηκαν όλοι, πλην του πατρός του εκβρασθένος αγοριού-….ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ από τις “φτιαχτές” ΚΙ ΑΝΗΛΕΕΙΣ σφαγές της Συρίας!

Εορτασμός Παναγίας Γιάτρισσας στο Λουτράκι 2015



Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα τιμάται χθες και σήμερα η Παναγία Γιάτρισσα στο Λουτράκι όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα. Παρόντες χθες ήταν σύσσωμη η τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι, και πλήθος πιστών που έσπευσαν να προσκυνήσουν τη Χάρη της.