Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Δέος στη Σαντορίνη! Δείτε το απίστευτο φαινόμενο που συνέβη

SANT2
Αυτό που συνέβη στη Σαντορίνη ήταν μαγικό.

Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ! Ο ΟΗΕ αποφάσισε. Ονομασία ΣΚΟΠΙΩΝ =ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ...Το μακρινό 1993, τον Απρίλιο ο ΟΗΕ αποφάσισε ποια θα είναι η ονομασία των Σκοπίων. Η ονομασία που αποφασίστηκε τότε για το κρατίδιο των Σκοπίων ήταν Fyrom ή στα Ελληνικά Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία Της Μακεδονίας και η απόφαση έλεγε ότι το όνομα θα είναι προσωρινό μέχρι την κοινή αποδεκτή λύση του ονόματος από τις χώρες Ελλάδας και Fyrom.

Στον Βατικανό είναι κρυμμένη όλη η Αρχαία Ελληνική γραμματεία και όλα τα βιβλία της Αλεξανδρινής βιβλιοθήκης ;

Στον Βατικανό είναι κρυμμένη όλη η Αρχαία Ελληνική γραμματεία και όλα τα βιβλία της Αλεξανδρινής βιβλιοθήκης ;


Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί στα πανεπιστήμια του εξωτερικού να υπάρχει μία αλλαγή στη στάση τους απέναντι στα ελληνικά συγγράμματα της Αρχαίας Εποχής.

Βρέθηκαν τυχαία οι αρχαιότεροι αστερισμοί

  Ενας νεαρός Αμερικανός αρχαιολόγος-ερευνητής, ο Τζον Τρίσταν Μπαρνς, με ανακοίνωσή του στο περιοδικό «Hesperia», που εκδίδει η Αμερικανική Σχολή Κλασικών Σπουδών της Αθήνας (τεύχος 83, 2014), αναστάτωσε την παγκόσμια

AO POSEIDON LOUTRAKIOU HANDBALL: Αναστολή τμήματος


Αγαπητοί φίλαθλοι και μέλη της ομάδας Χειροσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδώνα Λουτρακίου σήμερα Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 ανακοινώνουμε την αναστολή της λειτουργίας του τμήματος μας για την χρονική περίοδο 2016-2017.Οι λόγοι προφανείς.