Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Διαδώστε το άρθρο να μαθευτεί σε όλους η αλήθεια – Διαδώστε!

      
 
OpenMind Δημοσιεύουμε άρθρο προκαλώντας να μας κάνουν μήνυση ώστε να μαθευτεί σε όλους η αλήθεια Διαδώστε! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μαθευτεί σε όλους τους Έλληνες η αλήθεια... Ο ερευνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ασχολείται επί χρόνια με ένα θέμα που “καίει” την ηγεσία του τόπου μας και έχει βιώσει την προσπάθεια συγκάλυψης των όσων καταγγέλλει. Του εκδηλώσαμε προ ημερών το ενδιαφέρον μας για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που κάνει όλα αυτά τα χρόνια… Η απάντηση άμεση και αποστομωτική! “Θέλουν να θάψουν το θέμα… στις εκπομπές παρουσίαζαν άλλες εικόνες από αυτές που είχαμε συνεννοηθεί… μετά την παρέμβασή μου στη δεύτερη εκπομπή, με έκοψαν στον αέρα… στο τέλος παραδέχτηκαν ότι πρόκειται για όπλα ελέγχου συνείδησης!” ήταν κάποια από όσα μας είπε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Προσοχή! Είναι εντελώς γυμνές...!

Το περιοδικό Sports Illustrated, φημίζεται για τις υπέροχες φωτογραφίες του με τις πιο sexy καλλονές να ποζάρουν στις σελίδες του φορώντας τα ωραιότερα μαγιό. Κάθε φορά, ανυπομονούμε να πάρουμε στα χέρια μας το νέο τεύχος και να δούμε ποιο super model κοσμεί το εξώφυλλό του.

TATOΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ : ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ

TATOΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ:  ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ

Πέθανε ο πιανίστας των Doors, Ray Manzarek


Ο Ray Manzarek, πιανίστας και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος της δεκαετίας του ’60, The Doors, πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 74 ετών, δήλωσε ο μάνατζερ του συγκροτήματος.

Ο Manzarek, που έζησε την τελευταία δεκαετία στην Καλιφόρνια, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείου του Ροζενχάιμ της Γερμανίας, μετά από μάχη που έδωσε επί χρόνια με τον καρκίνο, ανέφερε η μπάντα σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε και στην επίσημη σελίδα του γκρουπ στο Facebook.

Ο Jim Morrison και ο Manzarek ίδρυσαν το συγκρότημα το 1965, στο Λος Άντζελες , και δημιούργησαν μαζί κάποια από τα σημαντικότερα τραγούδια στην ιστορία της ροκ μουσικής, όπως τα "Break On Through to the Other Side" και "Light My Fire".

"Λυπήθηκα πολύ όταν ενημερώθηκα για τον θάνατο του φίλου και συνεργάτη μου Ray Manzarek", δήλωσε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Robby Krieger και συμπλήρωσε: "Αλλά είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να παίξω μαζί του τραγούδια των Doors, την τελευταία δεκαετία. Ο Ray ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου και πάντα θα μου λείπει".


Σημερινή επιστολή της εταιρείας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ προς τη ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ



ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ α.ε.
ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ– ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
αργυροκαστρου 17,ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ.17342  ΤΗΛ.:210 9911153 FAX:210 9919503


               

2.      Μέλη Δ.Σ. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε.
Σημερινή επιστολή της εταιρείας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ προς τη ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ και το Δήμαρχο Λογοθέτη, ο οποίος δείχνει να ζει στον κόσμο του και να μην αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης για τη ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ και το ΣΠΑ ειδικότερα.

  

EΠΙΣΚΕΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Επίσκεψη στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 22 Μαΐου κλιμάκιο βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή με εκπροσώπους του νομικού τμήματος 
 

Λ. ΜΠΟΥΚΛΗΣ : ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Λ.  ΜΠΟΥΚΛΗΣ : ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ



Μάλλον ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης θα πρέπει να αρχίσει να προβληματίζεται για το πολιτικό του προφίλ! Πλέον, αν είσαι λίγο υποψιασμένος κι όχι με ενδελεχή γνώση ενός θέματος, αδυνατεί να σε πείσει, άσχετα γιατί οι «πιστοί» του με τα «πολιτικάντικα σλάλομ» του φέρνουν το αποτέλεσμα που επιθυμεί!
 

Η ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

 
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ;



Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ;

Περιφερειακό Συμβούλιο ΓΔέδες για τον Προαστιακό

Περιφερειακό Συμβούλιο Γ. Δέδες για τον Προαστιακό

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ








Η φαρσοκωμωδία που στήθηκε στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη να επιχειρηματολογεί προκειμένου να πείσει σπέρνοντας λήθη στο δεκαεννεάμηνο παρελθόν του, απλά και μόνο από μία φράση του «Έτοιμοι για ένταξη μόλις καταθέσει ο ΟΣΕ την οριστική μελέτη», εντείνει τις ανησυχίες μας επί της ουσίας, έναντι των πυροτεχνημάτων του πολιτικού φαίνεσθε…

Περιφερειακό Συμβούλιο: Π.Τατούλης για τον Προαστιακό

Περιφερειακό Συμβούλιο: Π.Τατούλης για τον Προαστιακό