Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Παρουσιαστής του BBC 'αφαίρεσε' κρέας από το πόδι του για να δει τι γεύση έχει ο άνθρωπος
Ο παρουσιαστής του BBC, Greg Foot αποφάσισε να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση για να αφαιρεθεί κρέας από το πόδι του, έτσι ώστε να καταλάβει τι γεύση έχει ο άνθρωπος. Προσοχή, δείτε το με δική σας ευθύνη (Vid)

Ποιά εγκεφαλική λειτουργία αχρηστεύουμε για να πιστέψουμε στον Θεό;

GOD


Οι άνθρωποι, για να μπορέσουν να πιστέψουν στον Θεό, αχρηστεύουν μια βασική εγκεφαλική λειτουργία: Την αναλυτική σκέψη.

Βίντεο: Κατσίκα στη Λάρισα κρεμάστηκε στα καλώδια της ΔΕΗΠολίτες βρήκαν μια κατσίκα κρεμασμένη με τα κέρατά της από καλώδια της ΔΕΗ. Ευτυχώς δεν είχαν ρεύμα!

Γυναίκα γέννησε άλογο σε εκκλησία!(;)

alogo-ekklhsia1


Κάποιοι κάτοικοι του Μπενίν στην Νιγηρία… σοκαρίστηκαν όταν μια γυναίκα γέννησε ένα άλογο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στην εκκλησία, όταν οι πιστοί στην εκκλησία είδαν ένα άλογο αντί να κλαίει ένα μωρό.

«Συνεργασία και ανυπακοή». Η διπλή στάση της Εκκλησίας στην Κατοχή. Η σχέση με κατακτητές και αντιστασιακους


Ποια ήταν η στάση της εκκλησιαστικής ηγεσίας στην περίοδο της γερμανικής κατοχής; Ποια ήταν η συμπεριφορά των απλών ιερέων έναντι των κατακτητών; Πόσοι ιερείς και πόσοι ιεράρχες εντάχθηκαν στον απελευθερωτικό αγώνα;

Αυτός είναι ο τέλειος εραστής σύμφωνα με τις γυναίκες – Μήπως του μοιάζεις;
Έρευνα που έγινε για την  ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους  VictoriaMilan αποκάλυψε το ποιος είναι τελικό ο τέλειος εραστής.

Παλμύρα: Εικόνες σοκ. Οι τζιχαντιστές διέλυσαν τα πάντα Εικόνες καταστροφής στις πρώτες φωτογραφίες από την αρχαία Παλμύρα, που ανακατέλαβαν οι δυνάμεις του Άσαντ από την κυριαρχία των τζιχαντιστών (Pics + Video)

Νίκος Λόης:Το Υδροθεραπευτήριο του Λουτρακίου να μη βγει στο σφυρί

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         Γράφει ο Νίκος Λόης
 

Επιτάχθηκε παραθεριστικό κέντρο στην Ανδραβίδα για να γίνει hotspot

 


Το παραθεριστικό κέντρο LM Village στη Μυρσίνη του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, επιτάχθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει εργασίες ώστε να μετατραπεί σε hotspot, όπου θα φιλοξενηθούν.