Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός στις 10 το βράδυ LINE


Την απόσταση Βαρκελώνη - Λονδίνο θέλει να διανύσει απόψε ο Παναθηναϊκός μέσα σε 40 λεπτά, νικώντας την Μπαρτσελόνα για δεύτερη φορά μέσα στο σπίτι της, προκειμένου να κατακτήσει το εισιτήριο που του αξίζει για το Final 4 της Euroleague.

Προβλήματα στη διώρυγα της Κορίνθου

 
Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί σήμερα στις διελεύσεις των πλοίων από τηΔιώρυγα της Κορίνθου, λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιούν τα πληρώματα των ρυμουλκών, αντιδρώντας στην απόφαση της διοίκησης της εταιρείας που εποπτεύεται από το υπουργείο Οικονομικών, να εντάξει τους ναυτεργάτες στο ενιαίο μισθολόγιο που ισχύει στους δημόσιους υπαλλήλους, μη λαμβάνοντας υπόψη τη ναυτική τους ιδιότητα και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!







ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΑΣΩΝΟΣ Η ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗ ΣΤΟ ΒΕΤΕΡΑΝΟ ΠΑΥΛΟ ΠΑΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ





ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σας καλεί να παραστείτε στις θρησκευτικές εκδηλώσεις της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα που θα γίνουν στην πόλη  του Λουτρακίου (Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννη Πρόδρομου).

Tsambikos Music









Adele - Set fire to the rain

SOS οι μαγνήτες στα ψυγεία!!!!!

Από: Kαθηγητής Vicente TORTOSA PEREZ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της ALMERIA - ΙΣΠΑΝΙΑ.

Η μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή των συντάξεων και η γενιά των 30αρηδων-40αρηδων. (ομιλία στην Βουλή:video)







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα που απασχολεί πολλές οικογένειες, σε όλη τη χώρα, την πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή των συντάξεων, μίλησε ο Βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ, ΓΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!

Αν πάσχετε από φλεγμονές και χρόνιους πόνους. Βγείτε έξω και πατήστε ξυπόλητοι πάνω στη γη (χώμα, χόρτο) μόλις για μία ώρα. Αρχικά νιώστε την ενέργεια που αρχίζει να κυκλοφορεί από τη γή στο σώμα σας μέσα από τα πόδια. Μετά από μόλις μια ώρα θα αρχίσετε να αισθάνεστε σημαντική μείωση στους πόνους στο σώμα σας. Μπορεί να εκπλαγείτε!!!

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Αιτία πολέμου, η μη ολοκλήρωση της




Ολυμπία Οδός ονομάζεται η Βορειοδυτική Οδός Πελοποννήσου, ο αυτοκινητόδρομος ο οποίος συνδέει τις πόλεις Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα. Το συνολικό μήκος της οδού αυτής είναι 283,7χλμ.

Λουτράκι. Πόση διαφάνεια μπορεί να αντέξει αυτός ο τόπος;

Όχι άλλη διαφάνεια. Φτάνει πια.
Όχι άλλο όλα πάνω στο τραπέζι.