Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ: 2 ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου : 57 χρόνια ιστορίας και Πολιτισμού !

 

    Με μισό αιώνα και πλέον συνεχή παρουσία και μουσική γενικότερα δράση, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου αποτελεί ένα πολιτιστικό θερμοκήπιο του Δήμου και με διακρινόμενη πολυσήμαντη καλλιτεχνική παρουσία εκτός των ορίων του. ..

Αποκλειστικό ! Ομιλία δημάρχου στο συνέδριο :
Αγαπητοί σύνεδροι, κυρίες και κύριοι, η συμβολή του δήμου στην ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα ήταν και συνεχίζει να είναι καταλυτική. Παρουσιάζω επιγραμματικά μερικά μόνο σημεία για την οικονομία του χρόνου :

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ 36ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ (Π.Ε.Λ.)Η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ.) προκηρύσσει τον 36ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για το έτος 2017. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τα κάτωθι είδη του λόγου : Ποίηση, Μυθιστόρημα, Δοκίμιο και Παραμύθι.

ΠΕΡΑΧΩΡΑ: 3ο Βραβείο καλύτερο πιάτο «Ντρέδουρα Περαχώρας» από την Δρίτσα Δήμητρα ! (ΒΙΝΤΕΟ)

3ο Βραβείο καλύτερο πιάτο «Ντρέδουρα Περαχώρας» από την Δρίτσα Δήμητρα !

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων προς ΠΑΚΟΕ για συκοφαντικά δημοσιεύματαΗ ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ που για άλλη μια φορά γίνεται στόχος αθέμιτων και συκοφαντικών δημοσιευμάτων του ΠΑΚΟΕ και μερίδας πολιτών σχετικά με την ποιότητα του παρεχόμενου νερού στον Σχίνο ..

Π.ΠΙΤΣΑΚΗΣ: "Κάλπες σε όλους τους πρώην Καποδιστριακούς δήμους"
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτές ήταν οι 3 τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου πριν ξεψυχήσει

Ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του… Αυτές ήταν:

Ευπαλίνειο όρυγμα: Το σπουδαιότερο μηχανικό έργο των Αρχαίων Ελλήνων [Βίντεο]

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στο Ευπαλίνειο όρυγμα, μια σήραγγα 1.036 μέτρων κοντά στο Πυθαγόρειο της Σάμου, η οποία κατασκευάστηκε έπειτα από εντολή του τυράννου Πολυκράτη τον 6ο αιώνα π.Χ. με σκοπό να μεταφερθεί νερό από την πηγή που βρισκόταν πίσω από το βουνό στην πρωτεύουσα της Σάμου.