Τρίτη 28 Απριλίου 2015

«Το θαύμα στο τρένο». Ο άγνωστος που αγόρασε όλα τα τριαντάφυλλα από μια φτωχή γυναίκα, υπό τον όρο να τα μοιράσει σε όλους τους επιβάτες (βίντεο)


27DFE6F300000578-0-image-a-10_1429725300154



Ένα περιστατικό που συγκίνησε τους επιβάτες του μετρό της Νέας Υόρκης πριν από δύο χρόνια, κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου. Ένα καλοντυμένος άνδρας άφησε έκπληκτους τους επιβάτες του μετρό όταν έκανε μια πράξη ανθρωπιάς και γενναιοδωρίας. 

Kόρινθος: Όλα μα όλα κύριε Δήμαρχε, τι ακριβώς συμβαίνει ;



Όλα μα όλα κύριε Δήμαρχε, τι ακριβώς συμβαίνει και ξεράθηκαν τα φυτά στα παρτέρια που είχαν τοποθετηθεί μα τόσο κόπο και φροντίδα από τον Δήμο και έδιναν  μια ξεχωριστή πανέμορφη εικόνα  στην παραλία του Αγ. Νικολάου;

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Αγγελία Εργασίας







PaperGraph, Ανώνυμη Εταιρεία Γραφικών Τεχνών και Εκτυπώσεων με έδρα το ΒΙ.ΠΑ. Λουτρακίου, αναζητά άτομο έως 35 ετών, μόνιμο κάτοικο της ευρύτερης περιοχής Λουτρακίου για την κάλυψη της θέσης του:

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ο ιδανικός υποψήφιος είναι ένα δυναμικός και επικοινωνιακός χαρακτήρας με προσανατολισμό στο αποτέλεσμα και πελατοκεντρική νοοτροπία. Μπορεί να λειτουργεί με προθεσμίες έχοντας την ικανότητα να ιεραρχεί. Έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει τους άλλους χρησιμοποιώντας εξαιρετική επικοινωνία και διαπροσωπικές δεξιότητες.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ:
·       Λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ των πελατών και της εταιρείας για τον καθορισμό χρονοδιαγραμμάτων, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή ροή των παραγγελιών και παραδόσεων.
·       Συνεργάζεται με όλα τα τμήματα της εταιρείας με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης του πελάτη.
·       Παρακολουθεί και μετρά την ικανοποίηση και τις εκφρασμένες ανάγκες των πελατών και τροφοδοτεί τα στοιχεία στο εμπορικό τμήμα, στη διακίνηση και στη διοίκηση.
·       Προτείνει αλλαγές στα προγράμματα εξυπηρέτησης και διαδικασίας βελτίωσης της ικανοποίησης των πελατών και της μείωσης του κόστους.
·       Εξασφαλίζει την ορθή πληροφόρηση των τμημάτων κοστολόγησης και παραγωγής.
·       Μετέχει της επικοινωνίας προς τους πελάτες και τροφοδοτεί στοιχεία επικοινωνίας και προβολής της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα και σε μέσα ενημέρωσης.
ΕΠΙΘΥΜΗΤΑΠΡΟΣΟΝΤΑ
·       Απόφοιτος ΤΕΙ/AEI διοίκησης επιχειρήσεων, marketing και συναφών σπουδών με διάθεση για εξέλιξη και προοπτική.
·       Εμπειρία εργασίας 3 ετών σε οργανωμένο περιβάλλον.
·       Πολύ καλή γνώση Αγγλικών και Η/Υ.
·       Ομαδικότητα και ευχέρεια επικοινωνίας στην διοίκηση.
·       Γνώσεις εξυπηρέτησης πελατών και του εμπορικού κλάδου των εκτυπώσεων θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.
·       Μόνιμος κάτοικος της ευρύτερης περιοχής Λουτρακίου.
Η εταιρία προσφέρει αποδοχές ανάλογες των προσόντων, ευχάριστο περιβάλλον και προοπτική εξέλιξης. Θα ληφθούν υπόψη μόνο τα βιογραφικά που πληρούν τα ανωτέρω.

Αποστολή βιογραφικού:career@papergraph.gr

Αλ.Τσίπρας «στον ενικό»: Στη διαπραγμάτευση όποιος φοβάται χάνει

Αλ.Τσίπρας «στον ενικό»: Στη διαπραγμάτευση όποιος φοβάται χάνει




Για την πορεία των διαπραγματεύσεων, τα αγκάθια για την επίτευξη συμφωνίας αλλά και για τον Γιάνη Βαρουφάκη μίλησε ο πρωθυπουργός στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. (VIDEO)