Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Η τοποθέτηση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Μουζάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο για το κέντρο Υγείας Λουτρακίου


Δείτε την τοποθέτηση του Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Μουζάκη στο Δημοτικό Συμβούλιο για το κέντρο Υγείας  Λουτρακίου 

Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

H ΓΣΕΕ, μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ), www.kepea.gr ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για την αμοιβή της εορτής του Αγίου Πνεύματος.

Λουτράκι: Υπάρχουν άραγε τέτοιοι άνθρωποι;
Φωτογραφία απο παλαιοτερη ανάρτηση

Συζήτηση και λήψη Απόφασης αναφορικά με την αποστελέχωση & υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, κατόπιν αιτήματος φορέων. (6)


Συζήτηση και λήψη Απόφασης αναφορικά με την αποστελέχωση & υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, κατόπιν αιτήματος φορέων.Συζήτηση και λήψη Απόφασης αναφορικά με την αποστελέχωση & υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, κατόπιν αιτήματος φορέων. (5)Συζήτηση και λήψη Απόφασης αναφορικά με την αποστελέχωση & υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, κατόπιν αιτήματος φορέων

Συζήτηση και λήψη Απόφασης αναφορικά με την αποστελέχωση & υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, κατόπιν αιτήματος φορέων. (4)


Συζήτηση και λήψη Απόφασης αναφορικά με την αποστελέχωση & υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, κατόπιν αιτήματος φορέων.

Συζήτηση και λήψη Απόφασης αναφορικά με την αποστελέχωση & υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, κατόπιν αιτήματος φορέων. (3)

Συζήτηση και λήψη Απόφασης αναφορικά με την αποστελέχωση & υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου, κατόπιν αιτήματος φορέων.