Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Κορινθία 2012 Αυτά που δεν είδατε (2) Μη το χάσετε!...





Κορινθία 2012  Αυτά που δεν είδατε (2) Μη το χάσετε!....

ΒΡΑΒΕΙΟ - 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων




2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων
Το σχολικό έτος 2011-2012 υπήρξε για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων  ένα έτος ξεχωριστό.
Με όραμα, με οργάνωση, με προγραμματισμό, με πίστη στις αρχές και τις αξίες του Αειφόρου Σχολείου, εργαστήκαμε για ένα σχολείο ουσίας, για ένα σχολείο «κέντρο πολιτισμού», για ένα σχολείο που αντιστέκεται στους δύσκολους καιρούς και με κέντρο του,  με πυρήνα του, μοναδικό και πολύτιμο,  το μαθητή, δώσαμε ευσυνείδητα τη μάχη της καθημερινότητας.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2012 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ!



To perahora.gr,  η Μαρία Παντελέου και μερικά πλάνα απο την Έκθεση
Κορινθία 2012 για το  TV EXPO Report

Δράσεις για το Περιβάλλον στα σχολεία του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων



 

 Δράσεις για το Περιβάλλον στα σχολεία του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων

16ο Ράλλυ Κορίνθου 2012 στο Λουτράκι


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι προετοιμασίες για το 16ο Rally Κορίνθου στο Λουτράκι ολοκληρώθηκαν. Με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου και του Loutraki Tourist Organization (LTO) και την ευγενική συνδρομή των εταιρειών JetOil καύσιμα, κράνη Stilo (επίσημος εισαγωγέας DifrosLaser), Ζουμπέκας είδη σπιτιού και SteamWash πλυντήρια αυτοκινήτων η Α.Λ.Α. Κορινθίας θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου την Ειδική Διαδρομή Λουτράκι-Αγ. Θεόδωροι. Είναι μια ειδική του φετινού Rally Acropolis με μια μικρή τροποποίηση. Το μήκος της είναι 19.08 km και θα γίνει 3 φορές.

Οι 12 νέες παραστάσεις της ΜΕΤ






  Σεζόν 2012 – 13 Live in HD

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «The Met: Live in HD» ΜΕ 12 ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA συνεχίζουν τις φαντασμαγορικές παραστάσεις για την σεζόν 2012 -2013  που μεταδίδονται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Δελτίο τύπου του Βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα





 
Με κοινή πρωτοβουλία του Βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα και του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργου Δέδε, φιλοξενήθηκε στην Κορινθία για δύο ημέρες ο Πρέσβης του Βιετνάμ Μπιν Βου

Αθλητική συνεργασία ΟΛΩΝ


·         Το τμήμα μας σε συνεργασία με τον ΠΑΟ Λουτρακίου δίνουν την ευκαιρία στους κατόχους κάρτας διαρκείας/ μελών  των δύο τμημάτων ποδοσφαίρου και χάντμπολ, να έχουν την δυνατότητα να βλέπουν ΟΛΟΥΣ τους αγώνες των δύο ομάδων ΔΩΡΕΑΝ