Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Tηλεφωνική επικοινωνία με το Γ. Μπάκο για το θέμα του Άρη Μαρίνη στο Δημοτικό Συμβούλιο 15/4/2013





Tηλεφωνική επικοινωνία με το Γ. Μπάκο για το θέμα του Άρη Μαρίνη
στο Δημοτικό Συμβούλιο 15/4/2013


Χρυσή Αυγή - Προκλητικές δηλώσεις από τον ανεύθυνο και επικίνδυνο Σαμαρά


Η απόλυτη οικονομική καταστροφή της χώρας, τα χαράτσια και οι νέοι φόροι, η ανεργία που καλπάζει και οι απολύσεις, θεωρούνται... επιτυχία από τον ανεύθυνο και επικίνδυνο ψεύτη που παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας. 

H έννοια του κακού.....!!!


Το Κακό....σύμφωνα με την εξήγηση της  «Βικιπαίδεια», της ελεύθερης εγκυκλοπαίδειας είναι: «Κακό είναι μια πράξη ή μία κατάσταση από την οποία προκύπτει, ή τείνει να προκύψει, αποτέλεσμα που αντίκειται σε μια ηθική. Η ηθική αυτή δεν είναι σαφώς καθορισμένη, η παραβίασή της όμως αφορά σε γενικές γραμμές το μη σεβασμό και τη σπατάλη της φύσης, της δημιουργίας και της ανθρώπινης υπόστασης, είτε άμεσα, είτε με προδιάθεση: η καταστροφικότητα, η περιττή βία, ο μη σεβασμός της ζωής, η συνειδητή και σκόπιμη αδικία, ο σχεδιασμός του εξευτελισμού της αξιοπρέπειας με ταπεινά κίνητρα κλπ. αντανακλούν το κακό.»
Το κακό συνήθως θεωρείται το εννοιολογικό αντίθετο του καλού.
 

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του Facebook ;

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας SocialBakers, το Facebook τον περασμένο Δεκέμβριο, έχασε σχεδόν 1,4 εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ, χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι της αποχώρησής αυτής.

ΩΡΑΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ ΜΕ ΥΠΟΒΙΒΑΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ


Με εναέριες ανακυβιστήσεις και εναέριες πιρουέτες, καθώς επίσης και με αρκετές λιάνσεις της πρότασης του έκτακτου στρατοδικείου "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" "" παίζεται σήμερα η δεύτερη πράξη του απαγχονισμού του Άρη Μαρίνη.
Μετά τον τραγέλαφο και την επιστροφή από την περιφέρεια Πελοποννήσου του προϋπολογισμού του δήμου Λουτρακίου, μετά τα όσα έγιναν για να υπερψηφισθεί ο προϋπολογισμός του «Προμηθέα», τα φασιστοειδή του δευτέρου ορόφου της Ιάσωνος λιαίνουν την πρότασή τους και ζητούν μόνον την αντικατάσταση προέδρου.
Στο εξάμβλωμα αυτό που θα ζήσουμε όλοι στη σημερινή συνεχιζόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του «Προμηθέα» στην επικοινωνία του loutraki-press απάντησε ότι θα υπερψηφίσει την εν λόγω πρόταση.
Επίσης από το 2ο όροφο της Ιάσωνος διέρρεε το όνομα του πρώην δημοτικού συμβούλου Γιάννη Λάμπρου που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Παύλο Παύλου, προφανώς για να προκαταλάβει αλλαγή στάσης και του ιδίου για να τον εξωθήσει σε αποχώρηση, έτσι ώστε έχοντας μαζί του ως «δεκανίκι» την «ασπίδα» του Νίκο Λόη, να μπορεί επί των παρισταμένων να αποσπάσει τη σχετική πλειοψηφία.
Το loutraki-press επικοινώνησε με τον Γιάννη Λάμπρου, ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι δεν έχει υπόψη του κάτι, δεν περισσεύει χρόνος λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και κατά συνέπεια δεν θα είναι αυτός ο υποψήφιος.
Ο Κώστας Λογοθέτης, πάντως, στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του "Με τους Συγγενείς, με τους Φίλους, με τα Συμφέροντα Μπροστά και οι Πολίτες Πίσω" δεν αποκάλυπτε το όνομα του εκλεκτού του υποψηφίου και το κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό.
 loutraki-press

Πρωτάθλημα Στίβου κατηγορίας Περιφέρεια Πελοποννήσου.





ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Αίτημα του Λ. Μπούκλη για ένταξη του θέματος του Προαστιακού στο Λουτράκι στο Περιφερειακό Συμβούλιο.




ΠΡΟΣ: κο Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου
Κε Πρόεδρε,

Ο Κ. Λογοθέτης, ο Α. Μαρίνης, το Λ.Τ και η συμβουλή ενός μέντορα...

Μέσα στην γενικότερη απαξία των θεσμικών ρόλων στην οποία πολλάκις έχει προβεί ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης, και μέσα στη προσπάθεια του να πείσει ότι δήθεν έχει δίκιο να ζητάει την αποπομπή και την καρατόμηση του Α. Μαρίνη, υποπίπτει συνεχώς σε λάθη όπως αυτό που ανέφερε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

7 ισχυρά παυσίπονα που έχουμε... στην κουζίνα μας!...

 

  Η φύση έχει προνοήσει, πολύ πριν τη φαρμακευτική, να δημιουργήσει παυσίπονα, τα οποία ευτυχώς βρίσκονται σε αφθονία και είναι...

διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στην κουζίνα σας.

Σάλος με τη διάταξη Πανούση για τη δωροδοκία

Σάλος με τη διάταξη Πανούση για τη δωροδοκία

Προσβλητική θεωρούν τη διάταξη οι γιατροί

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : 1ος Ορεινός Αγώνας Γερανείων

1ος Ορεινός Αγώνας Γερανείων 

ΤΑ «ΒΑΛΣΑΜΩΜΕΝΑ ΠΟΥΛΙΑ» ΩΣ ΣΑΛΩΜΗ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ!


Ο μόνος δήμος της περιφέρειας Πελοποννήσου που επεστράφη ο προϋπολογισμός του 2013 γιατί δεν εγκρίθηκε, είναι του δήμου Λουτρακίου.

Tsambikos Music






 Moonlight Soundtrack 16 Varano - Dead End Street