Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ!

Ξανθιά weather woman με μίνι φούστα (πιο μίνι δεν γίνεται). Παρουσιάζεται συνήθως σε διάφορους ρόλους: καθηγήτρια (χασάπη γράμματα), γατούλα, χαζογκόμενα (ουπς) 

Μοιάζει με ένα συνηθισμένο χταπόδι. Όταν όμως κουνηθεί θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!


Αυτή η υποβρύχια λήψη έχει αφήσει άφωνους τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο! Η εξυπνάδα που επιδεικνύει αυτό το χταπόδι ξεπερνάει οτιδήποτε έχουμε δει μέχρι στιγμής, όταν αποφασίζει να αρπάξει τα κομμάτια μιας καρύδας και να το βάλει στα πόδια!

Ομιλία Τσίπρα στο υπουργείο εθνικής άμυνας


Ομιλία Τσίπρα στο υπουργείο εθνικής άμυνας

Παρέμβαση στις εξελίξεις από τον Κώστα Καραμανλή (BINTEO)

Παρέμβαση στις εξελίξεις από τον Κώστα Καραμανλή

ΑΝΑΒΟΛΗ 1oυ Φεστιβάλ Kιθάρας Λουτρακίου 2015Αναβολή και όχι ματαίωση

Ζίγκμαρ Γκάμπριελ: Τα δύο κόμματα που κυβερνούσαν επί 40 χρόνια κατέστρεψαν την ΕλλάδαΠαρά τη χθεσινή ωμή του παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας, ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ είπε αλήθειες για τα αίτια της ελληνικής κρίσης, μιλώντας σήμερα Τετάρτη στο γερμανικό Κοινοβούλιο.

Χάρτης ντοκουμέντο : 1.170 'επιχειρήματα' για τις οφειλές της Γερμανίας ή αλλιώς τα χωριά που έκαψαν οι Γερμανοί


Ποια χωριά έκαψαν οι Γερμανοί κατά την περίοδο 1940 - 1945. Δείτε τον χάρτη - ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε το 1946 (Φωτογραφίες)

ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΜΑ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΣ Ε?


Τελευταία ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο από το JohnHopkins Μετά από σειρά ετών που η χημειοθεραπεία εθεωρείτο ως η μόνη διέξοδος καταπολέμησης του καρκίνου, το JohnHopkins αναφέρει πως υπάρχει ένας εναλλακτικός τρόπος