Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πρώτη, συγκλονιστική live εκτέλεση του "Hello" από την Adele! (ΒΙΝΤΕΟ)


Η πρώτη, συγκλονιστική live εκτέλεση του `Hello` από την Adele! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το βρετανικό BBC ετοιμάζει ένα ειδικό αφιέρωμα για την Adele, το οποίο έχει προγραμματιστεί να προβληθεί μετά τις 20 Νοεμβρίου. Οι τυχεροί που βρέθηκαν στο κοινό, εκτός από την συνέντευξη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πρώτη ζωντανή εκτέλεση του "Hello".

Η οποία ήταν συγκλονιστική... ως συνήθως! Η ειδική εκπομπή του βρετανικού δικτύου, που ονομάζεται «Adele At The BBC» δεν θα προβληθεί πριν τις 20 Νοεμβρίου. Ωστόσο, ο σταθμός κάνει την... χάρη στα εκατομμύρια θαυμαστών της νεαρής τραγουδίστριας ανά τον κόσμο και δίνει στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα του show.
Στο απόσπασμα η Adele φαίνεται να μιλάει για την καριέρα της, αναφερόμενη στα σενάρια που την ήθελαν να... εγκαταλείπει την μουσική. Η ίδια τονίζει πως προφανώς και θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με την μουσική διότι, όπως χαρακτηριστικά είπε "δεν μπορώ να κάνω οτιδήποτε άλλο. Μόνο αυτό μου αρέσει να κάνω".
Δήλωσε πάντως πως της πήρε χρόνο διότι ήθελε να προχωρήσει στο επόμενο δισκογραφικό βήμα ούσα απολύτως σίγουρη πως όλα έχουν γίνει όπως πρέπει, για να είναι το αποτέλεσμα το καλύτερο δυνατό.
Αυτά από την συνέντευξη, αφού στην συνέχεια ακολουθεί το απόσπασμα από την πρώτη ζωντανή ερμηνεία της στο τραγούδι "Hello" που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μερικές ημέρες και κάνει πάταγο σε ολόκληρο τον κόσμο.
Δείτε το απόσπασμα:







Αυτός είναι ο ταχυδακτυλουργός με τα πιο γρήγορα χέρια στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτός είναι ο ταχυδακτυλουργός με τα πιο γρήγορα χέρια στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον λένε Yann Frisch, είναι Γάλλος και αν ποτέ τύχει να τον συναντήσετε, προσέξτε πολύ καλά γιατί μπορεί να σας “ξαφρίσει” χωρίς να καταλάβετε καν αν σας ακούμπησε!

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ…ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ! -Μεγάλη επιτυχία του Α.Τ Λουτρακίου

Μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών του Λουτρακίου


Σε μία μεγάλη επιτυχία σε ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ προχώρησαν χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί του Α.Τ Λουτρακίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr συνέλαβαν με περίπου 3,5 κιλά χασίς έμπορο ναρκωτικών στην Αθήνα!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ




Το Σωματείο Λόγου και Τέχνης <<ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ>>, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, θα διοργανώσει εκδήλωση -αφιέρωμα στους δυο μεγάλους Έλληνες λογοτέχνες:

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Νέα στοιχεία παράτυπης Απευθείας ανάθεσης προμήθειας υλικών συντηρήσεως

  ηλεκτροφωτισμού από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου αξίας # 4.988,39 # ευρώ για ανύπαρκτα κτήρια .