Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Οπαδοί στο Μαρόκο σχηματίζουν την ελληνική λέξη «φιλότιμο» στις κερκίδες.


Οπαδοί στο Μαρόκο σχηματίζουν την ελληνική λέξη «φιλότιμο» στις κερκίδες.

Μεγάλη νίκη η Περαχώρα, 5-2 την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου

Μεγάλη νίκη η Περαχώρα, 5-2 την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου


Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Περαχώρα με εντυπωσιακή εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο, έφτασε σε μια πολύ μεγάλη νίκη με 5-2 επί της Προόδου Αγίου Βασιλείου, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους στην 1η φετινή τους ήττα.

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ NASA - Αυτά τα φυτά είναι βόμβες οξυγόνου -Πάρτε τουλάχιστον ένα σπίτι σαςΑυτά τα φυτά είναι βόμβες οξυγόνου -Πάρτε τουλάχιστον ένα σπίτι σας

1ος Ανοικτός αγώνας Διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου (Corinth Canal Paddle Crossing) (BINTEO)Ένα ακόμη μοναδικό event την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 στην Κορινθία!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ “MANFRED LACHS” ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ


ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ “MANFRED LACHS” ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ!
Επιμέλεια: Αθανάσιος Κ. Πρωτοπαππάς

Η απόρρητη έκθεση: Γερμανικές Αποζημιώσεις και Κατοχικό ΔάνειοΟι περισσότεροι θα πούνε: «Δεν θα τα πάρουμε ποτέ, έχουν περάσει τόσα χρόνια», και όντως έχουν περάσει επτά δεκαετίες που τα χρήματα των γερμανικών αποζημιώσεων και το κατοχικό δάνειο δεν διεκδικήθηκαν ποτέ σοβαρά από τις ελληνικές κυβερνήσεις. Μέχρι πρόσφατα δεν ξέραμε καν ούτε το ποσό το οποίο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από τους Γερμανούς.