Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ




Παναγία η Γιάτρισσα
 




























Η ιστορία της Αγίας εικόνας της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι είναι η εξής: Κάθε καλοκαίρι ερχόταν στο Λουτράκι για ιαματικά λουτρά μια γυναίκα ονόματι Μαρία, που ήταν μαία. Έμενε στο σπίτι της Μαρίας Σώκου, με την οποία είχε φιλικές σχέσεις. 

Γιατί η Γερμανία καλοδέχεται τόσες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες [εικόνες]



Γιατί η Γερμανία καλοδέχεται τόσες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες [εικόνες]


Ανδεν το βλέπαμε, δεν θα το πιστεύαμε για τη Γερμανία. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 5 και 6 Σεπτεμβρίου όλη η χώρα ήταν στο πόδι για να υποδεχτεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες επιπλέον 20.000 πρόσφυγες.

Πολιτισμικό Φεστιβάλ Σαλαμίνας





                                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Σαλαμίνα στο όμορφο και ιστορικό νησί που αποτελεί κοιτίδα του σύγχρονου Πολιτισμού, βήμα πνεύματος και αξιών, πραγματοποιήθηκε μια ζεστή και ανθρώπινη, πλούσια Καλλιτεχνική Διοργάνωση.
Την πρωτοβουλία είχε ο Σύλλογος Κρητών Σαλαμίνας με Πρόεδρο τον Πάνο Μπράβο.
Πρωτοβουλία αλληλεγγύης και προσφοράς στον δοκιμαζόμενο στους καιρούς μας συνάνθρωπο που η μεταπολιτευτική δόλεια πολιτική διαχείρηση τον έφερε σε απόγνωση, δημιουργώντας του αδιέξοδα και ανθρωποκοινωνική υποτέλεια.

Οι "λάθρο" στη Μυτιλήνη απειλούν τους Έλληνες - Σήκωσαν πλακάτ με σύνθημα "we will destroy the island" (εικόνες)



 
Οι λαθρομετανάστες απειλούν πλέον ευθέως τις ζωές των Ελλήνων στη Μυτιλήνη και η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, κάτι που αποδεικνύουν οι «εξεγέρσεις» των τελευταίων 24ώρων στο νησί με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και των Λιμενικών να προσπαθούν να τους απωθήσουν κάνοντας χρήση χημικών και ρίψεις χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Γιατί στήν Σπάρτη δέν εὑρέθησαν ναοί;





Δέν ἀναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δέν ἔχει μείνει κάποιο ἀρχαιολογικό εὕρημα στήν Σπάρτη; Δέν εἶχε ναούς ἡ Σπάρτη; Ἀγάλματα; Μνημεῖα; Εἶχε… Ἁπλῶς «φρόντισε» ἕνας Ἑβραῖος Ἀββὰς νὰ τὰ ἐξαφανίσῃ, διαλύοντας τὰ πάντα. Ὁ ἀββὰς λοιπὸν Μισὲλ Φουρμόντ, ἀπεσταλμένος τοῦ Λοδοβίκου ΙΕ’, ὥστε νὰ συλλέξῃ βυζαντινὰ χειρόγραφα, τὸ 1729, ἔφθασε στὴν Σπάρτη. Χρειάστηκε 53 ἡμέρες γιὰ νὰ καταστρέψῃ τὰ πάντα!!! Ἀκολουθεῖ ἡ ἐπιστολή του πρὸς τὸν κόμητα Maurepas…

Ξέφυγαν οι παίκτριες ριάλιτι στην Μύκονο! Χορεύουν ημίγυμνες στο Super Paradise!

Μύκονος: Σκηνές αυστηρώς ακατάλληλες για ανηλίκους στο Super Paradise (Βίντεο)!


Οι κοπέλες δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον ερωτισμό που εκπέμπει το νησί των Ανέμων - Χορός και ερωτικά παιχνίδια με μπουκάλι σαμπάνιας...