Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 32 ΧΡΟΝΙΑ

ΦΛΟΙΣΒΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 32 ΧΡΟΝΙΑ


Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία,το Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 , η προγραμματισμένη εκδήλωση του Φλοίσβου στην Πλατεία του Οικισμού για τα 32 χρόνια του Συλλόγου.
Η ανταπόκριση του κόσμου τόσο από τους Οικισμούς όσο και από το Λουτράκι ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Κακούρος και Γιώργος Δέδες, η Δημ.Σύμβουλος Μαρία Πρωτοπαππά , η Πρόεδρος της Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας Μαρία Κάχρου-Λογοθέτη με τον Αντιπρόεδρο Άρη Μαρίνη , ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας των Ανεξ.Ελλήνων Χάρης Μαρίνης, Προεδρεία και οικιστές από τον Άγ.Κωνσταντίνο, Κατουνίστρα, Άσπρα Χώματα, Κλεπτοράχη, Ψυχικό, Ειρήνη,,Παράδεισο ,Αγ.Σώζοντα, κ.λ.π.
Σε σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Φλοίσβου Κώστας Μεταξάς, αναφέρθηκε στην εκδήλωση αυτή που έχει πλέον γίνει θεσμός και αποτελεί τόπο συνάντησης,γνωριμιών και ανάπτυξης δεσμών φιλίας ,συνεργασίας και ψυχαγωγίας ανθρώπων από τους οικισμούς και το Λουτράκι,σπάζοντας τους διαχωρισμούς που κατά καιρούς κάποιοι προσπαθούν να βάλουν.
Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη καθώς και τη ΔΕΥΑΛ-Π για το νέο δίκτυο ύδρευσης που κατασκευάστηκε στο Φλοίσβο και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Θανάση Μουζάκη για την πολύ καλή συνεργασία, καθώς και τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που στηρίζουν αυτήν την εκδήλωση.
Η μουσική κομπανία καθώς και ο Θ. Διαμάντης που είχε τη μουσική επιμέλεια μας κράτησαν συντροφιά μέχρι τις πρωινές ώρες με πολύ χορό και κέφι.
Ήταν μια πραγματική ανάσα χαράς και αισιοδοξίας , η βραδιά της 17ης Αυγούστου 2013 στην καταπράσινη πλατεία του Φλοίσβου.
Ραντεβού στην 33η γιορτή μας τον Αύγουστο του 2014.

O ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ






ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ . ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,
ΤΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Η μεγαλύτερη αρχαιολογική ανακάλυψη όλων των εποχών - Βρέθηκε ο τάφος του Μ.Αλεξάνδρου ; (video)






Ενώπιον μίας πολύ μεγάλης αρχαιολογικής ανακάλυψης, της μεγαλύτερης όλων των εποχών για την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο της αρχαιολογίας, βρίσκονται οι αρχαιολόγοι στην… Αμφίπολη Σερρών. Η ανεύρεση ενός τάφου που όμοιο του δεν έχει..συναντήσει η αρχαιολογική σκαπάνη έχει σημάνει συναγερμό και ταυτόχρονα έχει πυροδοτήσει σειρά συζητήσεων για το εάν αυτό που σταδιακά βλέπει το φως της ημέρας δεν είναι ένας τάφος κάποιου σημαίνοντος προσώπου, όπως ας πούμε της Ρωξάνης και του γιού της με το Μ.Αλέξανδρο, αλλά ο τάφος του ίδιου του Μεγάλου Αλεξάνδρου (!).

Λάμπρος Μπούκλης. Προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου,



                                                                                                                                                                                               Τρίπολη, 19/08/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ Π.Ο.Π. 

Tsambikos Music






OM - Advaitic Songs