Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Εαρινό Εσωτερικό Πρωτάθλημα Τένις)




                                                                               



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Εαρινό Εσωτερικό Πρωτάθλημα Τένις του Ομίλου μας στις κατηγορίες γυναικών και αγοριών.
Στην κατηγορία γυναικών συμμετείχαν και ενήλικες , καθώς από την παρούσα αγωνιστική περίοδο το άθλημα είχε ανάλογο τμήμα , η δε κατηγορία αγοριών περιλάμβανε αθλητές έως 15 ετών.

Σύνδεσης γραμμής Προαστιακού με την ιστορική λουτρόπολη του Λουτρακίου

Η αυτόνομη γραμμή του προαστιακού σιδηροδρόμου Αθήνα - Λουτράκι - Αθήνα, με σταθμό στον Ισθμό στη διακλάδωση - κόμβο επί του κύριου άξονα υψηλών ταχυτήτων, αποτελούσε τον ακρογωνιαίο λίθο του δυτικού κλάδου προς Πελοπόννησο του πλέον σύγχρονου και δόκιμου παγκοσμίως συγκοινωνιακού μέσου                                                         

Έγινε και αυτό! To ΠΑΜΕ έβγαλε ανακοίνωση για την Jolie!


 
Μεγάλη έκταση έχει πάρει το θέμα της προληπτικής επέμβασης που έκανε η Angelina Jolie. Η είδηση έχει γίνει πρώτο θέμα ακόμη και στα Ελληνικά δημοσιογραφικά γραφεία αλλά το ότι το ΠΑΜΕ θα….

Αντίστροφη μέτρηση για τους 50 συμμετέχοντες του Ράλλυ Ακρόπολις.


Αντίστροφη μέτρηση για τους 50 συμμετέχοντες

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ!

 
 
  
ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ

Το σέξι ατύχημα της Λάουρα Μίλερ (video)






 
Ξαφνικά το στήθος της βγήκε τελείως εκτός της μπλούζας! Ένα… ατύχημα είχε η Λάουρα Μίλερ ενώ τραγουδούσε σε μουσική τηλεοπτική εκπομπή και είχε αφοσιωθεί για τα καλά στην… εκτέλεσή του, ξαφνικά το….

στήθος της βγήκε τελείως εκτός της μπλούζας! Μάλιστα, αρχικά, δεν το είχε καταλάβει και τραγουδούσε ενώ άπαντες έβλεπαν το στήθος της ζωντανά! Όταν το κατάλαβε ήταν πλέον αργά και αμέσως γύρισε πλάτη στις κάμερες, το διόρθωσε και από την αμηχανία της σταμάτησε να τραγουδάει!
Δείτε το ομολογουμένως… περίεργο ατύχημα της τραγουδίστριας από το 2:35 και μετά:

MIA ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ







     
Η κα Β.Μαμαλούδη περιγράφει το πως ξεπέρασε το πρόβλημα υπογονιμότητας και έμεινε έγκυος με τη βοήθεια της ομοιοπαθητικής, στη δημοσιογράφο κα Εύα Ντελιδάκη για την εκπομπή ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ 

ENAΣ ΛΥΚΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

ENAΣ ΛΥΚΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Μπενφίκα-Τσέλσι 1-2 TEΛΙΚΟΣ

Μπενφίκα-Τσέλσι 1-2