Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Υψηλών προδιαγραφών φροντίδα για τους κατοίκους του Δήμου μας! (ΒΙΝΤΕΟ)






Η υγεία αποτελεί το Νο 1 μέλημα του Δήμου και το ΔΟΚΟΠΑΠ
είναι ένα μικρό δείγμα αυτών των υπηρεσιών που προσφέρονται  δωρεάν...
 προς όλους μας. Ο ιατρός  Λ. Λούκας αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα 
αναλυτικά για τις προσπάθειες που έχουν γίνει από    τον Δημοτικό Οργανισμό 
Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας  " ΜΕΡΙΜΝΑ " 
έτσι ώστε η ενημέρωση και οι προσπάθειες που έχουν καταβληθεί έως
 τώρα  να βρουν το στόχο τους σ΄ ένα περιβάλλον που μέρα
με τη μέρα  οδεύει προς το χειρότερο.

Γ.Α


ΛΟΥΤΡΑΚΙ : ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΦΤΩΧΑ ΜΥΑΛΑ




Του Χ. Παντελέου



Όταν δεν μπορείς να δεις τον παράδεισο είσαι καταδικασμένος να ζεις στην κόλαση αλλά και την μιζέρια. Τώρα που πλέον και το κάθε ευρώ θέλει κυνήγι για να το αποκτήσεις οι λογιστές της κρα­τικής αλλά και της τοπικής διοί­κησης δεν έχουν θέση. 

7η Αγωνιστική...στους 7 ουρανούς ο Ποσειδώνας!!!!






  

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου η ομάδα μας έκανε το πρώτο της διπλό εκτός έδρας επι του Φίλιππου Βέροιας με 25-29. Είναι μαγικό και μοναδικό γιατί είναι η πρώτη νίκη εκτός έδρας στην ιστορία του συλλόγου μας, στην υψηλότερη κατηγορία της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.
Η δική μας Οδύσσεια ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 04:30 με προορισμό την Βέροια από το Λουτράκι. Ο δρόμος μακρύς αλλά και οι ελπίδες μεγάλες παρά τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε.

ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ… Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ







Με διαδικαστικά θέματα, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται θέμα ουσίας και πολιτικής ειδικότερα για την προοπτική του τόπου, λες και ι Κώωτσης έχει καταφέρει να επιλύσει τα πάντα, συνεδριάζει αύριο Τρίτη στις 18:00 το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου.

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ


   Έχουμε χάσει το μέτρο, έχουμε χάσει τον έλεγχο για την μεγάλη αύξηση της εγκλη­ματικότητας στην περιοχή μας και όχι μόνο. Σε προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας μας το μήνα Μάιο είχαμε γράψει ότι οι ληστείες είναι καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή μας δεν υπάρχει μέρα που να μην ακούς για μια ληστεία είτε είναι σε κατάστη­μα είτε είναι σε οικία. Έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ που δεν λογαριάζουν τίποτα.

Αγαπητοί Λουτρακιώτες..........


 Αγαπητοί Λουτρακιώτες

Θα ήταν αχαριστία και αγνωμοσύνη να μη συγχαρούμε δημοσίων το Διοι­κητή του Α.Τ. Λουτρακίου κ. Τετράδη Χαράλαμπο για την όλη διοικητική ικανότητα και συμπεριφορά του όσον αφορά την εκτέλεση του υπηρεσιακού του καθήκοντος όσον αφορά την εκτέ­λεση του υπηρεσιακού του καθήκοντος με μεταλαμπάδευση και στους υπ' αυτόν υπαλλήλους στην εφαρμογή και τήρηση των νόμων.

Ημερίδα με θέμα την εγκληματικότητα από το Βήμα Λουτρακίου





 Μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία από την εφημερίδα το ΒΗΜΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και του Διευθυντού της Σπύρου Γιαλοψού  για την ημερίδα που διοργανώνει στο Ξενοδοχείο ΄΄ΜΑΝΤΑΣ΄΄, στο Λουτράκι.