Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Εκμεταλλευθείτε κάθε ευκαιρία! Κορυφαίο άρθρο από την Σοφία
  

Επειδή ακούμε από πτυχιούχους Οικονομολόγους ότι δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε, διότι σε κάθε οικονομική κρίση δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες, μοιράζομαι μαζί σας κάποιες περιπτώσεις για να καταλάβετε τι είδους ευκαιρίες εννοούν:

ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...ΔΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ "ΣΩΤΗΡΩΝ"Λίγοι συνειδητοποίησαν ότι από αυτή την εβδομάδα η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς ενισχυμένης επιτήρησης από την Ε.Ε. και θα παραμείνει έως το 2040, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τη δημοσιονομική εποπτεία των κρατών – μελών που τέθηκε σε εφαρμογή!

Tsambikos Music
Jethro Tull - Aqualung

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΣΦΠ Live Streaming-Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-  θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...

ΛΟΥΤΡΑΚΙ :Αναβλήθηκε η επικύρωση συμφωνίας του Καζίνο Λουτρακίου με τους πιστωτές του
Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου θα συζητηθεί τελικά, 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ"

    ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ"

Να... πετάξει ψηλότερα απ'τους "αετούς" - Μπενφίκα-Ολυμπιακός (21.45)

Το κρισιμότερο ματς του στην προσπάθεια πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, δίνει ο Ολυμπιακός που θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, όπως έκανε κόντρα στην Άντερλεχτ και να γίνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης του ομίλου του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ενώ πλησιάζει η Επέτειος του ΟΧΙ η Μνημονιακή Κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου συνεχίζει να λέει ΝΑΙ στις απαιτήσεις της ΤΡΟΙΚΑ των Τοκογλύφων και να ξεζουμίζει τους Έλληνες.


ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

                                                                 
          Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η