Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ιερέας ευλογεί παιδιά με καρπαζιές και κλωτσιές! - Βίντεο


Ιερέας ευλογεί παιδιά με καρπαζιές και κλωτσιές! - Βίντεο

Ευλόγησον! Παιδάκια στη Βραζιλία περιμένουν στη σειρά τους για να εισπράξουν... καρπαζιές και κλωτσιές από ιερέα! 

Στοματικό σεξ : Πόσο αυξάνει τις πιθανότητες για καρκίνο σε στόμα, φάρυγγα, λάρυγγα

Στοματικό σεξ: Πόσο αυξάνει τις πιθανότητες για καρκίνο σε στόμα, φάρυγγα, λάρυγγα

Μια νέα επιστημονική μελέτη που εκπονήθηκε από ερευνητές στο Κολλέγιο Ιατρικής Άλμπερτ Αϊνστάιν των ΗΠΑ και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση JAMA Oncology καταδεικνύει ότι το στοματικό σεξ αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την εκδήλωση των στοματοφαρυγγικών καρκίνων.

Μελάνωμα: Η συνθήκη που το κάνει 5 φορές πιο θανατηφόρο!

  Μελάνωμα: Η συνθήκη που το κάνει 5 φορές πιο θανατηφόρο!
Το μελάνωμα είναι ένας κακοήθης όγκος του δέρματος που προέρχεται από τα μελανοκύτταρα, τα κύτταρα που παράγουν τη μελανίνη, τη χρωστική του δέρματος.

Ζάχαρη vs. λιπαρά: Τι είναι χειρότερο για την καρδιά

  Ζάχαρη vs. λιπαρά: Τι είναι χειρότερο για την καρδιά
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η καρδιοπάθεια αποτελεί τη νούμερο ένα αιτία θανάτου παγκοσμίως, καθώς εκτιμάται ότι ευθύνεται για περισσότερα από 17 εκατομμύρια θανάτους κάθε χρόνο.

Δεν θα πιστέψεις πόσο κοστίζει αυτή η φωτογραφία της πατάτας


 



Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως η φωτογραφία μιας κοινής πατάτας θα κόστιζε ένα εκατομμύριο δολάρια. Κι όμως στη Silicon Valley όλα είναι δυνατά (Pics)

Πώς θα καταλάβετε πότε σας λένε ψέμματα: Λέξεις και φράσεις «κλειδιά»

ψέμματα


Σε κανέναν δεν αρέσει να του λένε ψέμματα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να καταλάβουμε αν ένα άτομο ψεύδεται ή όχι, αλλά υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, τις οποίες αν τις προσέχετε μπορεί και να… γλιτώσετε. Στην ομιλία του στο πλαίσιο εκδήλωσης του TED-Ed, ο Noah Zandan, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της  Qualified Communications, μιας εταιρείας αφιερωμένης στη βελτίωση του τρόπου αλληλεπίδρασης των ανθρώπων, μοιράζεται κάποιες χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορεί κανείς να “αποκρυπτογραφήσει” ένα ψέμα. 

Το «πείραμα» της Νορβηγίας Η μετάλλαξη φύλου στα παιδιά που βρίσκεται σε εξέλιξη (!) και η ισοπέδωση των ηθικών αξιών









Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της εβδομαδιαίας θρησκευτικής εφημερίδας «Ορθόδοξη Αλήθεια» (που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη) για την απόλυτη ισοπέδωση των ηθικών και οικογενειακών αξιών στην «προηγμένη», πλούσια και «προοδευτική» Νορβηγία.