Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Μια μεγάλη προσπάθεια, Μπράβο Τάσο!



   
Μέλη της πρωτοβουλίας μας είχαν την χαρά να συναντηθούν με τον  
ποδηλάτη για την "ΕΛΠΙΔΑ", Τάσο Κόκκορη, που έφτασε στην πόλη μας....

Χάλκινο ειδώλιο αποδεικνύει ανάπτυξη της μικροτεχνολογίας από τον 14ο αιώνα π.Χ.








Την ανάπτυξη της μικροτεχνολογίας κατά τη Μυκηναϊκή περίοδο σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αποτυπώνονται σύμβολα σε επιφάνειες μεγέθους φακής, κατέδειξε η μελέτη ενός μικρού ειδωλίου, του μοναδικού που έχει βρεθεί έως σήμερα με χαραγμένα πάνω του σύμβολα της Γραμμικής Β'.
Πρόκειται για ένα χάλκινο μικρό ταυροειδές ειδώλιο, που φυλάσσεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου και τοποθετείται χρονικά στη Μυκηναϊκή περίοδο.

Η μεγάλη ΠΥΡΑΜΙΔΑ της ΑΙΓΥΠΤΟΥ με ΕΛΛΗΝΙΚΟ... "DNA"

Στις Ιστορίες του Ηρόδοτου εκείνο από τα θαύματα που περιγράφεται περισσότερο και εκτενέστερα είναι οι Πυραμίδες. Ίσως επειδή ήταν το μεγαλειοδέστερο και εντυπωσιακότερο για τις μέρες του οικοδόμημα - και το μοναδικό μνημείο το οποίο σώζεται ακόμη, ως τις μέρες μας, όπως στην τελική του μορφή, σχεδόν ανέπαφο από τον πανδαμάτορα χρόνο αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο.

ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ" ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!


Ξεκάθαρο μήνυμα των εβραιοσιωνιστών σε ολόκληρο τον πλανήτη: "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ", αναγράφεται με τεράστια γράμματα, ενώ οι μασωνικού σχεδίου προβολείς δεσπόζουν!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ


Του Κώστα Βαξεβάνη
«Ρε η κοπέλα δεν έζησε το ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ το 87. Δεν ξέρει καν ποιός είναι ο Αντρέας Παπανδρέου, είναι παιδί» λέει η Αντιγόνη στο γραφείο. Πραγματικά, η Βούλα Παπαχρήστου γεννήθηκε το 1989. Είναι μια κοπέλα 23 χρονών. 

Από την Ελλάδα ξεκίνησε ο πολιτισμός λέει η επιστήμη.




 Εδώ και δεκαετίες, η απάτη του ινδεοευρωπαικου αρχικού πολιτισμού, ήρθε μόνο και μόνο γιατί, αλλοιώς, η παγκόσμια ιστορία, θα έπρεπε να παραδεχθεί, ότι ολα ξεκίνησαν και οφείλονται στους Έλληνες...