Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

​Αστυνόμευση επί ΣΥΡΙΖΑ. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; του Γιώργου Τέσση

Η εγκληματικότητα στο Νομό Κορινθίας οργιάζει. Κάθε είδους παράνομη δραστηριότητα  λαμβάνει χώρα στο Νομό, με την αστυνομία να αδυνατεί να εκπληρώσει τα καθήκοντά της. Η παρουσία μεγάλου αριθμού καταυλισμών Ρομά, σε συνδυασμό με την εγγύτητα στην Αθήνα, κάνουν την κατάσταση εκρηκτική.

Πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε το πανό στην είσοδο του Λουτρακίου στην τελευταία εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στο Κέντρο Υγείας . (BINTEO)





Κυμβάλειον: Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας


  Ένα από τα λίγα ερμητικά κείμενα που σώθηκαν από την πυρκαγιά της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας και κατά κάποιο τρόπο θεμελίωσε τις βάσεις των διαφόρων φιλοσοφικο-εσωτερικών ρευμάτων μέχρι τις ημέρες μας, είναι το λεγόμενον Κυμβάλειον. Εμφανίστηκε πολύ πρόσφατα (το 1908) από μία ομάδα ατόμων που αποκαλούνται "οι 3 μύστες".  Περιέχει τις Αρχές του Σύμπαντος, τους επτά Aρχικούς Νόμους που διοικούν τα πάντα και που μετέδωσε στους ανθρώπους σαν Υψηλή Διδασκαλία ο θεός Ερμής. 

Λουτράκι: Vasscon o δικός μας dj/music producer

DJ-VASSCON


Σας παραθέτουμε την συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη από το περιοδικό City Way

Ίσθμια: Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος 8ο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών ...

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα, στο Κλειστό Αγ. Θεοδώρων, το 8ο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών ... Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τους συμμετέχοντες!!