Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κωνσταντίνος Λογοθέτης Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων



14/2/2013

Η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ και ειδικότερα μέσω αυτής, το Υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa, το τελευταίο διάστημα βάλλεται από δημοσιεύματα της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, περί της δήθεν ήδη αναστολής της λειτουργίας του, εργαζομένων που βρίσκονται στο δρόμο κ.ά., δημοσιεύματα, που δημιουργούν εκτός των άλλων έντονη σύγχυση και ανησυχία στους επισκέπτες και αγαπητούς φίλους του Loutraki Thermal Spa.  

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ





ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ RALLY ACROPOLIS 2013

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ






Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε γυναίκες αλλά και σε παιδιά του νηπιαγωγείου (για 1η φορά) στο πρόγραμμα «Άθληση για Όλους», με σκοπό την αθλητική διαπαιδαγώγηση των μαθητών μας, από αυτή την τόσο σημαντική ηλικία αλλά και τη συνέχεια της επαφής των ενδιαφερόμενων γυναικών με την άσκηση.
   

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ






Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε πολυκατοικία στο  τέταρτο όροφο στο Λουτράκι επί της οδού Οικονόμου 23
 

ΜΕ € 1.353.000 ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΑΧΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ





Μια εξωφρενική αποκάλυψη ήλθε χθες να αποδείξει πόσο επικίνδυνος είναι ο Κώστας Λογοθέτης μαζί με τους συμβούλους του -φανερούς και μυστικούς- όσο και για τον τόπο, αποδεικνύοντας ότι επιδιώκουν να επιφέρουν την καταστροφή όχι μόνον σ’ αυτήν καθ’ εαυτήν την εταιρεία, αλλά γενικότερα και το δήμο Λουτρακίου.

.ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ




 

 

Οι Αντιδήμαρχοι Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, κ. Δημήτρης Δέδες και Γιάννης Κακούρος, παρευρέθηκαν στις 11 Φεβρουαρίου 2013, στην 3η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στην οποία συζητήθηκαν θέματα άμεσου ενδιαφέροντος για το Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, με σκοπό μέσα από τη στενή συνεργασία των 2 φορέων (Δήμου & Περιφέρειας), την αποτελεσματικότερη  προώθηση έργων στις δύσκολες σημερινές συγκυρίες, λόγω έλλειψης διαθέσιμων πόρων, γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε από πλευράς της και η Περιφέρεια.

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ