Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: H ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ


alt

 


Σε πρόσληψη νέας συνεργάτιδας προχώρησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης. Ο λόγος, για την κα Τσιτσοπούλου Σωτηρία, απόφοιτο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που προσελήφθη ως Συνεργάτιδα του Δημάρχου, για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Το 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ τίμησε το Νίκο Καζαντζάκη


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου
η οποία ήταν αφιερωμένη στον Νίκο Καζαντζάκη

Με δέκα τεχνικές ελέγχουν το μυαλό μας – διαφορετικό


ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΑΖΩΝ
Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.

Εγκαίνια στο νοσοκομείο Κορίνθου του νέου αξονικού τομογράφου…!!!

Ο 1ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ''LOUTRAKI CHALLENGE'' ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ!


Ο Αντιδήμαρχος κ. Τάσος Σακελλαρίου
Συνάντηση του Αντιδημάρχου κ. Τάσου Σακελλαρίου, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Στάθη Συλαϊδή και Εκπροσώπων της Οργανωτικής

Ανοίγει για το κοινό ο «Παρθενώνας της Μακεδονίας», το ανάκτορο των Αιγών

Ανοίγει για το κοινό ο «Παρθενώνας της Μακεδονίας», το ανάκτορο των Αιγών



Ένα κομμάτι πωρόλιθου, πελεκημένο με τέχνη και μεράκι, προκάλεσε πριν από λίγες μέρες ενθουσιασμό στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών, στη Βεργίνα. Η απολάξευσή του είχε ολοκληρωθεί από εξειδικευμένους τεχνίτες που κατάφεραν να του δώσουν σχήμα και μορφή και να το τοποθετήσουν ανάμεσα σε δύο αρχαίους σπονδύλους, κομμάτια των κιόνων του ανακτόρου που αναστηλώνεται.

Τα κέντρα εκπαίδευσης στη Πελοπόννησο που μπαίνει λουκέτο


Σε πλήρη ισχύ θα τεθούν από τις αρχές Μαρτίου οι αλλαγές στον Στρατό, καθώς η κατάταξη των νεοσυλλέκτων θα γίνεται από τα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών και θα καταργηθούν τα κέντρα εκπαίδευσης. 

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ….Έχουμε το γονίδιο Έψιλον που δεν υπάρχει σε άλλο λαό.


ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ….Έχουμε το γονίδιο Έψιλον που δεν υπάρχει σε άλλο λαό.

Το D.N.A μας που από ότι αποφάνθηκαν στις 19/11/2012 Γάλλοι βιολόγοι ότι στο D.N.A των Ελλήνων υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που μας καθιστούν διαφορετικούς. Θα μπορούσε να ήταν το ΙΧΩΡ.