Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Εγκαίνια Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας: Ομιλία Πρώην Δημάρχου Γιάννη Γιωτάκη
Το Όραμα του Γιάννη Γιωτάκη που έγινε πραγματικότητα


Δείτε το Βίντεο

Εγκαίνια Πνευματικού Κέντρου Περαχώρας: Ομιλία Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη 2016 (ΒΙΝΤΕΟ)Το καλύτερο δώρο για την νέα χρονιά απέκτησε η Περαχώρα . Μια προσπάθεια Δεκαετιών που έγινε πράξη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για να έρθει εις πέρας αυτό το μεγάλο έργο που σίγουρα θα αξιοποιηθεί όπως πρέπει.

Το Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας ανοίγει την αγκαλιά του σε όλους και σας περιμένει. 
Δείτε το (ΒΙΝΤΕΟ)

ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!


Ρώσοι επιστήμονες ανεκάλυψαν ότι το 90% του DNA μας, που μέχρι τώρα θεωρούνταν άχρηστο, είναι έτσι φτιαγμένο, ώστε να λειτουργεί όπως ακριβώς ένας υπολογιστής, αφού περιέχει τουλάχιστον 4 εκατομμύρια γονιδιακών διακοπτών, 

Μαγικά Χριστούγεννα στην Περαχώρα 2016 (Βίντεο)Για μια ακόμα χρονιά η Περαχώρα θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα τα "Μαγικά Χριστούγεννα" Σε μια φανταστική ατμόσφαιρα έτσι όπως ξέρουν να την δημιουργούν οι εμπνευστές της . Ελάτε σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί αυτές τις γιορτινές άγιες μέρες στην Πανέμορφη Περαχώρα.

Ταξίδι στις εγκαταλελειμμένες ράγες Πελοποννήσου!

Ο Λουκάς Χαψής γυρίζει την Πελοπόννησο με railbike

Ο Λουκάς Χαψής ταξίδεψε πάνω στην ξεχασμένη σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου με ποδήλατο.

Πρόγραμμα των εκδηλώσεων των "Μαγικών Χριστουγέννων 2016" στην Περαχώρα


Ηλιούγεννα - Το αρχαίο Ελληνικό έθιμο των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα η εορτή της ανάμνησης της γεννήσεως του Ιησού Χριστού δηλαδή, αποτελούν την μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού, αποτελώντας ημέρες χαράς για όλον τον Χριστιανικό κόσμο. Λόγω βέβαια της «οικονομικής εκμετάλλευσης» και του τεράστιου «οικονομικού τζίρου της εορτής» τα Χριστούγεννα εορτάζονται πλέον σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Λουτράκι: Φοβερά παιδιά χορεύουν σε ρυθμούς ράπ και «τα σπάνε» (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε το βίντεο