Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Ποιος δήμος της Κορινθίας θα είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα που θα έχει στα όριά του δύο υδατοδρόμια;

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Ο ΤΟΥΤΣΗΣ ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥΜετά την ΑΕΚ ο Κώστας Τούτσης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λουτράκι αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Ποσειδώνα στην επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες...

ΠΕΡΑΧΩΡΑ: ΕΔΩ ΕΙΝ’ ΑΛΩΝΙ ΓΙΑ ΧΟΡΟ!..

η εικόνα προφίλ του Πολιτιστικός Περαχώρας
 
 
 
 
 
 
  ·Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας θα έχει την τιμή να συμμετέχει με 25 χορευτές μας, στη γιορτή λήξης του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου με τίτλο "Εδώ είν' αλώνι για χορό", τιμώντας τη μουσικοχορευτική παράδοση του Μοριά.

ΕΜΕΙΝΕ άφωνος ολος ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ κίνηση των Αυστραλών υπέρ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!Την ώρα που στην Ελλάδα κυβερνώντες και διανοούμενοι απαξιώνουν την Ελληνική Γλώσσα και Ιστορία, η κυβέρνηση της Νότιας Αυστραλίας, με μία συγκινητική πράξη, αποθεώνει την αξία του Ελληνισμού, δίνοντας δύο εκατομμύρια δολάρια για την εκμάθηση Ελληνικών στα σχολεία της περιοχής. 

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!!!!Κρατηθείτε! Οι τράπεζες εντός Ελλάδας έχουν 353 τρις !! (έγγραφα)

Κρατηθείτε! Οι τράπεζες εντός Ελλάδας έχουν 353 τρις !! (έγγραφα)
Όλοι στη Βουλή γνωρίζουν. Όλοι οι ισολογισμοί της Παγκόσμιας Τράπεζας περνούν από εκεί. Σε δυο σελίδες από τις 120 του ισολογισμού φαίνονται οι ορισμένες από τις Τράπεζες ,τα ποσά των τρις που είναι μέσα και αριθμοί λογαριασμών.