Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Βίντεο: Aναμέτρηση Nissan GT-R 550PS με πολεμικό Jet 22.000 ίππων


Έξι χρόνια έχει στην αγορά το Nissan GT-R. Σε αυτό το διάστημα έχει αποδείξει ότι είναι ένας βασιλιάς των επιδόσεων χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να βάλει κάποιος βαθιά το χέρι του στην τσέπη για να το αποκτήσει αφού στην Γερμανία κοστίζει μόλις 95.000 ευρώ.

Η «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΤΕ» ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ.


Του λολού δεν είναι ανάγκη να του κρεμάσεις κουδούνια, γιατί περνάει και κουδουνάει μόνος του λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Κατά συνέπεια, κάλιο το μάτι παρά τ’ όνομα. Δυστυχώς για το δήμο Λουτρακίου, τ’ όνομα έχει βγει στον πρώτο πολίτη του και ουδείς δεν εμπιστεύεται πλέον τα λεγόμενά του, λαμβανομένου υπόψη ότι καθημερινά σκάνε και νέες… βόμβες που έχει εκστομίσει ο δήμαρχος Λουτρακίου Κώστας Λογοθέτης.

Tsambikos Musik.





Dire Straits - Iron Hand



ΙΔΟΥ Η ΣΤΥΓΝΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟ SPA

 
 
   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!

Aνατριχιαστικό: Η προφητική ζωγραφιά του μικρού Μάρτιν που σκοτώθηκε στην Βοστώνη


        

Σπαράζει καρδιές η ιστορία του 8χρονου Μάρτιν Ρίτσαρντ, ο οποίος, όπως σας είχαμε πει, βρήκε τραγικό θάνατο στον μαραθώνιο της Βοστώνης, ενώ περίμενε τον πατέρα του στην γραμμή τερματισμού.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ




 
Η πρόταση αυτή έγινε αποδεκτή από το Περιφερειακό Συμβούλιο....

Πόσο κοστίζουν σήμερα οι 13, 5 εκ. χρυσές λίρες που μας χρωστούν από τον πόλεμο οι Γερμανοί;

Φωτογραφία για Πόσο κοστίζουν σήμερα οι 13, 5 εκ. χρυσές λίρες που μας χρωστούν από τον πόλεμο οι Γερμανοί;


Μεγάλη κουβέντα έχει ξεκινήσει εντός και εκτός Ελλάδας για τις γερμανικές αποζημιώσεις μετά και την αναδημοσίευση από το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel άρθρου της εφημερίδας το Βήμα με τίτλο «Όσα μας χρωστά η Γερμανία».

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!! Δείτε 32 συγκλονιστικές φωτογραφίες από το μακελειό στη Βοστώνη



Δευτερόλεπτα μετά τις εκρήξεις στη Βοστώνη το χάος έχει σκεπάσει την πόλη. Πανικόβλητοι αθλητές και πολίτες τρέχουν να σωθούν. 

Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΠΗ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!


Το θράσος του Κώστα Λογοθέτη και των μελών της δημοτικής αρχής του αναμένει μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του δήμου Λουτρακίου να ζήσει από πρώτο χέρι ενόψει της μεγάλης Εβδομάδας και κυριότερα της περιφοράς του Επιταφίου σε δέκα έξι ημέρες, όπου μετά από τέτοιου μεγέθους αυτογελοιοποίηση θα καμαρώνουν αντί να ντρέπονται και να κρύβονται από προσώπου Γης, ως να μην συμβαίνει τίποτα.