Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΕΚΟΠΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 5/4/2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΕΚΟΠΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 5/4/2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ


{Παρέμβαση Προέδρου ΔΣ Κου Χαρ.Γεωργίου κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 03-04-2013}

Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, έχεις δυο ακόμα ευκαιρίες με την υπόθεση Α. Μαρίνη


 
 
 
 
Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, έχεις ακόμα και τώρα -ύστατη στιγμή- δυο τελευταίες ευκαιρίες για να σώσεις την παρτίδα και να βγεις καβάλα με την υπόθεση της παραπομπής του Α. Μαρίνη από τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. 

KAΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΥΛΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ



KAΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΥΛΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ

Το τέρας μέσα μας: Το πείραμα του Μίλγκραμ

nazi eagle

  

Το πείραμα του Μίλγκραμ είναι ένα από τα πιο γνωστά αντιδεοντολογικά πειράματα της ψυχολογίας, ουσιαστικά μια «φάρσα» που ξεγύμνωσε την ανθρώπινη ψυχή.Το 1961, ο είκοσι εφτάχρονος Στάνλει Μίλγκραμ, επίκουρος καθηγητής ψυχολογίας στο Γέιλ, αποφάσισε να μελετήσει την υπακοή στην εξουσία. Είχαν περάσει λίγα μόνο χρόνια από τα φρικτά εγκλήματα των Ναζί και γινόταν μια προσπάθεια κατανόησης της συμπεριφοράς των απλών στρατιωτών και αξιωματικών των SS, οι οποίοι είχαν εξολοθρεύσει εκατομμύρια αμάχων. 

ΣΤΗΘΗΚΕ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΑΡΙΝΗ!

Ψηφοφορία - ζαριά περίπου € 500.000 ρίχνει σήμερα το απόγευμα στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Λουτρακίου η «πολιτική ομερτά» του Κώστα Λογοθέτη, με στόχο τον αποκεφαλισμό του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Άρη Μαρίνη και σκοπό να θέσει υπό τον έλεγχό της το χρήμα που κατόρθωσε και προικοδότησε με προσωπικές του προσπάθειες κι αγώνα ο πρόεδρος.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί και να είναι τέλειο το έγκλημα, θέλουν να αντικαταστήσουν και το σημερινό λογιστή. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δηλώνουν έτοιμοι να του καταβάλλουν του σημερινού λογιστή ακόμη και ολόκληρη την ετήσια αμοιβή του των € 5.000 επιβαρυνόμενη από το ΦΠΑ 23%, προκειμένου να φέρουν το δικό τους λογιστή -να κουκουλώνονται και να μαγειρεύονται τα πάντα; (ο γράφων δεν έχει υπόψη του το όνομα του εκλεκτού)- με αμοιβή € 20.000 επιβαρυνόμενη επίσης από ΦΠΑ 23%.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ!

 
 
 
 
 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ!
«Πιστέψτε με αυτή είναι η μόνη αλήθεια» -πάλι καλά που δεν έγινε σεισμός- όπως την αντιλαμβάνεται ο ίδιος, προσθέτοντας ωστόσο, άλλο ένα ψέμα στο γαϊτανάκι του, λέγοντας κατηγορηματικά ότι «δεν έχω υποσχεθεί ποτέ ότι θα πάει νερό στο Σχίνο!», αφήνοντας άφωνους τους γνωρίζοντες, ενώ συνέχισε αγέρωχος να λέει: «Καταβάλλουμε προσπάθειες και ο Σχίνος θα έχει πόσιμο νερό στο δίκτυό του φέτος το καλοκαίρι»!..
 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013



      

       
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Ένωση Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας σας προσκαλεί στην επίσκεψη την οποία θα πραγματοποιήσει στο Μουσείο Ακροπόλεως την Κυριακή 7 Απριλίου 2013.

TSAMBIKOS MUSIC



Ofra Haza  You