Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Αχ, Μαρία…

     Μπορεί η αδελφή της, Δήμητρα, να έχει το όνομα, αλλά η Μαρία Ματσούκα έχει τη… χάρη.Η Μαρία Ματσούκα είναι τραγουδίστρια και αδελφή της ηθοποιού και θεωρείται μία από πιο σέξι γυναίκες της εγχώριας σόουμπιζ.

 Εσχάτως, έκανε εμφάνιση με αποκαλυπτικό μαγιό σε παραλία της Βούλας…

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ SPA ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ SPA ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ LOUTRAKI THERMAL SPA ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ


Μπράβο δήμαρχε και πρόεδρε - διευθύνοντα σύμβουλε της Λουτράκι Α.Ε. Κώστα Λογοθέτη. Και εις ανώτερα της καταστροφικής πολιτικής που εξακολουθείτε να ασκείτε και κανείς από την αντιπολίτευση που επί τόσους μήνες φωνάζει το loutraki-press δεν συγκινείται… Αντίθετα βάζουν τα δημοσιογραφικά jukebox να επιδίδονται και να υποστηρίζουν την καταστροφική σε βάρος του τόπου πολιτική τους.

Χρίστος Δήμας









ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ CLUB HOTEL LOUTRAKI S.A. ΟΣΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ;






Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι λέει ο θυμόσοφος λαός μας, αλλά στο Λουτράκι όχι μόνον τον ανέβασε στο κρεβάτι, αλλά το πολιτικό προσωπικό του τόπου λόγω δουλοπρέπειας και υποτέλειας κατέβηκε από το κρεβάτι, κοιμόταν και κοιμάται στο τσιμέντο όλα αυτά χρόνια, περί άλλων τυρβάζοντας. (Η παροιμία αναφέρεται για το Λουτράκι κι όχι για τους επενδυτές, πάρα το υπερβάλλον θάρρος που έχει δοθεί σε κάποια από τα στελέχη του).