Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Κλοπή στο Λουτράκι


Με τη μέθοδο του ριφιφί άγνωστοι εισέβαλαν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της πόλης  στο Λουτράκι όπου αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα, κάρτες  ανανέωσης  κινητής τηλεφωνίας και χρηματικό ποσό. Μας μιλάει ο Αθανάσιος Κόρκας  και στο βίντεο εικόνες από το σημείο όπου έγινε η  διάρρηξη.

RALLY ACROPOLIS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πρωθυπουργός ο κάθε Πικραμένος


Πρωθυπουργός ο κάθε Πικραμένος από το ράδιο αρβύλα

θα γελάσει ο κάθε πικραμένος

θα γελάσει ο κάθε πικραμένοs..από το ράδιο αρβύλα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Κόρινθος Έναρξη του 18ου Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος


Ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός προσκαλεί όλους τους Κορινθίους και τις Κορίνθιες, να παρευρεθούν την Τετάρτη 16 Μαΐου και ώρα 9.30 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (Πήγασος) για να παρακολουθήσουν την έναρξη του 18ου Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος, που φέτος ξεκινά από την πόλη της Κορίνθου.
Στον σημαντικό αυτό αγώνα, συμμετέχουν 96 αθλητές από 11 Χώρες της Ευρώπης και της Ασίας και η μαζική παρουσία των συμπολιτών μας, θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για τους αθλητές που έρχονται στην πόλη μας, μεταφέροντας συνάμα στις πατρίδες τους το μήνυμα της φιλοξενίας και του πολιτισμού μας.




«ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ»



«ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ»

Παρουσίαση μελέτης- πρόταση εκδηλώσεων στο Λουτράκι


Παρουσίαση μελέτης- πρόταση  εκδηλώσεων στο Λουτράκι
 Από την ομάδα Κώστα Ραπανάκη  του Παντοίου  Πανεπιστήμιο



Παγκάκια στο πνευματικό κέντρο Λουτρακίου


Ας ελπίσουμε να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία των ανθρώπων που επισκέπτονται σε καθημερινή βάση αυτόν τον ωραίο χώρο. Ένας  χώρος ιδιαίτερος όπου οι συναντήσεις  ,συσκέψεις , παρουσιάσεις , συνεδριάσεις προσυνεδριάσεις  συμβούλια είναι σε έξαρση , χωρίς βέβαια  να συμπεριλάβουμε τα τμήματα χορού , μουσικής και άλλα. Ας τοποθετηθούν λοιπόν μερικά παγκάκια στο χώρο αυτό. Είναι κρίμα  να βλέπεις τους ανθρώπους να περιμένουν και να κάθονται στα σκαλιά .
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Κλείνει το Πολιτιστικό Κέντρο των Αγ. Θεοδώρων



Συμβούλιο" Προμηθέα"  16-5-2012 με θέματα ημερήσιας διάταξης

Μετά από έλεγχο μηχανικού  το οικοδόμημα του Πολιτιστικού  Κέντρου των Αγ. Θεοδώρων  βρέθηκε ακατάλληλο και ως εκ τούτου η Λειτουργία του αναστέλλεται  μέχρι νεωτέρας .