Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ο Λιαντίνης στην Ακρόπολη

Δημήτρης Λιαντίνης
Φιλόσοφος
Ο Δημήτρης Λιαντίνης ήταν Έλληνας πανεπιστημιακός, φιλόσοφος και συγγραφέας. Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός το 1998, οπότε και η υπόθεση της εξαφάνισής του απασχόλησε την κοινή γνώμη. Βικιπαίδεια
Γέννηση: 23 Ιουλίου 1942, Νομός Λακωνίας
Απεβίωσε: 1998, Ταΰγετος
Σύζυγος: Νικολίτσα Γεωργοπούλου (νύμφ. ?–1998)
Εκπαίδευση: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (1966)
Βιβλία: Polychronio: hē epidrasē tēs stōikēs philosophias stēn politikē paidagōgikē tēs Rōmēs,


Νεπάλ: Εκατοντάδες οι νεκροί-Κινδυνεύουν ορειβάτες


  • Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 7,5 βαθμών, σημειώθηκε στο Νεπάλ, σε απόσταση περίπου 80 χιλιομέτρων ανατολικά της πόλης Ποκάρα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν καταρρεύσει κτίρια στην πρωτεύουσα Κατμαντού. 

TO ΛΟΥΤΡΑΚΙ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΑΣ 24 /4 /2015 (BINTEO)






Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω απ΄ ότι δείχνουν οι εικόνες.  Είμαστε έρμαια των λόγων και των πράξεών μας και αδυνατούμε να πιστέψουμε αυτά που βλέπουμε σα  να λέμε μπόρα είναι θα περάσει. Πόσες όμως  τέτοιες εικόνες «ΣΗΜΕΙΑ» έχουμε δει και ενώ εξακολουθούμε να τα κοιτάμε αδιαφορώντας συνειδητά για το τι συμβαίνει πάνω από τα κεφάλια μας! Και το έχουμε συνηθίσει πια, χρόνια τώρα. Αρχίζουμε να το βιώνουμε σε καθημερινή βάση δεν μας απασχολεί και δεν δίνουμε σημασία. Το νιώθουμε το αισθανόμαστε το αναπνέουμε και σε τελική ανάλυση  το «ζούμε»

γιατί έτσι μας έμαθαν….  να υποτάσσουν την φύση τον άνθρωπο τον εαυτό μας τον εαυτό τους και τη ΖΩΗ που την ΠΗΡΑΝ δωρεάν αλλά έμαθαν και να την πουλάνε ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ στα ίδια τους τα παιδιά !       
 Γ.Α
Η ζωή θέλει αγώνα για να γίνει ωραία.