Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ν.ΠΡΟΒΗΣ Α.Ε: ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗ


ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Με το Μέγα Σκάνδαλο εξαφάνισης εγγράφων από τους φακέλους του Δημοτικού Συμβουλίου και εμπαιγμού των δημοτών θα ασχοληθείτε κε Δήμαρχε και κε Πρόεδρε;

Σ.Σ. Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη και πρόεδρε Σ. Νικολάου. Είστε μπροστά σε ένα ΜΕΙΖΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και σε ένα ΜΕΙΖΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ. Ή θα το λύσετε, ή θα είστε υπεύθυνοι για αυτό, με ότι αυτό συνεπάγεται. 

ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΘΑ... ΘΑ...ΘΑ... ΘΑ... ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ




Την προεκλογική περίοδο όλοι οι υπο­ψήφιοι Δήμαρχοι έλεγαν αυτά που έλε­γαν, πέταγαν και κάνα ψεματάκι, τα γνω­στά που ξέρουμε όλοι, για να πάρουν την ψήφο μας.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΑΠΟΛΙΤΑΚΗΣ : Δεν έχουν @ρχίδι@



Ο παππούς Αναπολιτάκης Στυλιανός πολέμησε στην Κρήτη το 1941...πριν από δύο χρόνια ήταν έτοιμος να ξαναπολεμήσει...''Εφυγε'' πριν  λίγες μέρες από τη ζωή μαζί με τη σύντροφό του αφήνοντας πίσω τους ένα μεγάλο κενό. Είχα την τύχη να μιλήσω μαζί τους πριν από δύο χρόνια. Ακούστε τι μας είπαν.

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ





_Ι αλίθια ίνε ότι πράγματι θα απλοπιιθί ι γλόσα κε θα δεν θα χριάζετε να ταλεπορούντε τα πεδιά μασ με τιν εκμάθισι τις γραματικίσ. Εξάλου, ίνε κε πιο ορέα ι ικόνα τις απλοπιιμένισ γλόσασ._ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ  ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ