Όλοι γνωρίζουν ότι τα αυγά περιέχουν σαλμονέλα, ένα επικίνδυνο
βακτήριο που εξουδετερώνεται μόνο όταν τα μαγειρεύουμε καλά. Αλλά
υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προτιμούν το βραστό τους αυγό “μελάτο” και
ανησυχούν, μήπως αυτή η μέθοδος δεν σκοτώνει επαρκώς το βακτήριο της
σαλμονέλας.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ
- ΤΟΠΙΚΑ
- ΠΕΡΑΧΩΡΑ
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- ΕΛΛΑΔΑ
- ΙΑΣOΝΟΣ 1
- AΡXAIA
- ΥΓΕΙΑ
- AΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
- Ζωάκια
- ΘΕΑΤΡΟ
- ΔΙΕΘΝΗ
- ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ
- ΠΟΙΗΣΗ
- j.n.o
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ
- KOΡIΝΘΟΣ
- ΚΟΡΙΝΘΟΣ
- ΤΑΙΝΙΕΣ
- BINTEO
- christospanteleou
- ΡΩΜΑΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ
- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
- ΚΑΡΕΚΛΑΣ
- Loutraki Thermal Spa
- Πονεμένες ιιστορίες
- Lloutraki Roads
- Στιγμές απο Λουτράκι
- Το Πάθος Ταιριάζει στο Λουτράκι
- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- M.AΛΕΞΑΝΡΟΣ
- Διηγήματα
- Toύτο Εστίν
- ΚΑΙΡΟΣ