Όλοι γνωρίζουν ότι τα αυγά περιέχουν σαλμονέλα, ένα επικίνδυνο
βακτήριο που εξουδετερώνεται μόνο όταν τα μαγειρεύουμε καλά. Αλλά
υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προτιμούν το βραστό τους αυγό “μελάτο” και
ανησυχούν, μήπως αυτή η μέθοδος δεν σκοτώνει επαρκώς το βακτήριο της
σαλμονέλας.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ
- ΤΟΠΙΚΑ
- ΠΕΡΑΧΩΡΑ
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- ΕΛΛΑΔΑ
- ΙΑΣOΝΟΣ 1
- AΡXAIA
- ΥΓΕΙΑ
- AΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
- Ζωάκια
- ΘΕΑΤΡΟ
- ΔΙΕΘΝΗ
- ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ
- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
- j.n.o
- ΠΟΙΗΣΗ
- KOΡIΝΘΟΣ
- ΚΟΡΙΝΘΟΣ
- ΚΟΙΝΩΝΙΚΆ
- ΤΑΙΝΙΕΣ
- christospanteleou
- BINTEO
- ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
- ΚΑΡΕΚΛΑΣ
- ΡΩΜΑΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ
- Loutraki Thermal Spa
- Πονεμένες ιιστορίες
- Lloutraki Roads
- Το Πάθος Ταιριάζει στο Λουτράκι
- Στιγμές απο Λουτράκι
- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- Διηγήματα
- M.AΛΕΞΑΝΡΟΣ
- ΚΑΙΡΟΣ
- Toύτο Εστίν