Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία 3.12

24ωρη γενική πανελλαδική απεργία στις 3 Δεκεμβρίου


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίασή της (24/11/2015) εκτίμησε ότι η συμμετοχή στην πρόσφατη Γενική Απεργία (12/11/2015) και ο όγκος των απεργιακών συλλαλητηρίων αποδεικνύει ότι οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νέοι και οι νέες της χώρας μας δεν το βάζουν κάτω, παρά τη διάψευση των ελπίδων τους από τη συνθηκολόγηση της Κυβέρνησης με τους δανειστές, που οδηγεί στην εφαρμογή ενός νέου σκληρού και αντικοινωνικού νεοφιλελεύθερου προγράμματος.

Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων


Η «Πρωτοβουλία Πολιτών» Δήμου Λουτρακίου\Περαχώρας\Αγίων Θεοδώρων ετοιμαζει το προγραμμα της



Η Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθεί τις διεργασίες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για συγχώνευση του Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας Λουτρακίου στο Αστυνομικό Τμήμα και κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων                      

   
 Θεοδώρων.

 ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Φωτογραφία του Αλέκος Ξανθάκης.
ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΙΣΙΩΝ



         



 

   

 ΘEμα : ΄΄Πρόσκληση σε συνεδρίαση  Συμβουλίου Τοπικής  Κοινότητας Πισίων΄΄.

                            

"NanoBots: ο Σκοπός των Αεροψεκασμών"

Ο αληθινός σκοπός των αεροψεκασμών, είναι τα Νανο-Ρομπότ:
Από το 1999 ο κόσμος άλλαξε. Όταν πολύ αργά πήραν χαμπάρι κάποιοι για το ψέκασμα στην Ελλάδα, το μόνο που έκαναν ήταν να με ειρωνεύονται και να μου επιτίθεται για τα άρθρα μου στα περιοδικά, αργότερα στο Facebook και κατόπιν στο www.miastala.com και στο www.terrapapers.com. Αναζήτησε το άρθρο μου, που από το 2006 δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Άβατον «Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί»

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ταξίδι...Ευρωπαικό...Στις 16 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup.




 

Στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στον θεσμό του Challenge Cup πέτυχε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου μέσα στην Ιταλία το Σάββατο 28/11/2015 παρά την ήττα του με 27-23. Κατάφερε και διατήρησε την χρυσή διαφορά των τεσσάρων γκολ αφού είχε νικήσει στο Λουτράκι την Pressano με 25-21 και μετά την γλυκιά ήττα πανηγύρισε εκτός έδρας την δεύτερη του πρόκριση στον ευρωπαϊκό θεσμό.

ΝΙΤΣΕ- περί ελλήνων


.Απο το βιβλίο του με τίτλο «Η Γέννηση της Τραγωδίας» (1872) ..Περί Ελλήνων Tης αληθειες που είπε για τους Ελληνες, ο Φρειδερίκος Βίλχελμ Νίτσε (γερμ. Friedrich Wilhelm Nietzsche) (15 Οκτωβρίου 1844 - 25 Αυγούστου 1900) Γερμανός φιλόσοφος, ποιητής, συνθέτης και φιλόλογος.

ΠΑΡΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΛΟΓΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ