Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΦΟΥΜΑΡΕΙ ΤΗΝ… ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ!"

«Τι κάνεις Τόσκα; Κουκιά σπέρνω»

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΦΟΥΜΑΡΕΙ ΤΗΝ… ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΠΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ!»

Ελληνική γλώσσα: Η τελειότητα ενός άλυτου γρίφου
. «Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σε αυτήν δεν υπάρχουν όρια.» (Μπιλ Γκέιτς, Microsoft) «Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις είναι από την Ελληνική γλώσσα.» (βιβλίο Γκίνες) «Η Ελληνική και η Κινέζικη, είναι οι μόνες γλώσσες με συνεχή ζώσα παρουσία από τους ίδιους λαούς και…..στον ίδιο χώρο εδώ και 4.000 έτη. Όλες οι γλώσσες θεωρούνται 

ΠΕΡΑΧΩΡΑ: ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Φωτογραφία του χρήστη Experience Perachora Corinthia.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ . ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΤΣΗ
Με γοργούς  ρυθμούς  συνεχίζοντα τα έργα και στο πάρκο του Δημητρίου 
Μάτση όπου ο εργολάβος έχει αναλάβει την κατασκευή σύγχρονου αναψυκτηρίου .

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ''ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ'' ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ!Ένα ακόμη πρωτοποριακό βήμα έγινε στο χωριό μας. 
Μία ακόμη μεγάλη και αξιέπαινη πρωτοβουλία στέφθηκε
 με, απρόσμενα, μεγάλη επιτυχία. 

Εγκρίθηκαν με ταχύτητα χελώνας απο τον Τατούλη δίχτυα για τις μέδουσες στο Λουτράκι…!
ύο σημαντικά θέματα εγκρίθηκαν κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.