Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Σκοτώθηκε σε τροχαίο χθες και ήταν μόλις 18 ετών, ξέρετε γιατί?


 
 
Η κακή ψυχική κατάσταση και η κούραση ¨πολλαπλασιάζουν¨ την λάθος εκτίμηση των δεδομένων μιας ασφαλής οδήγησης ( όπως, φρενάρισμα σε λάθος σημείο και σε λάθος χρόνο ).

ΛΙΜΑΝΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Loutraki Thermal Spa 11/7/2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εγκαίνια του δρόμου από την Περαχώρα στην Βουλιαγμένη .Σήμερα απ΄ ότι μάθαμε έγιναν τα εγκαίνια του δρόμου από την περαχώρα  προς  την βουλιαγμένη Παρουσία των τοπικών πολιτικών παραγόντων και της περιφέρειας .

Αναγνώριση 90 ιαματικών πηγών σε όλη τη χώρα

Αναγνώριση 90 ιαματικών πηγών σε όλη τη χώρα Την αναγνώριση 90 ιαματικών πηγών σε όλη τη χώρα θα έχουν ολοκληρώσει μέχρι το τέλος του έτους, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Αυτές οι 7 τροφές καθαρίζουν τις αρτηρίες και προστατεύουν την καρδιά!

Αυτές οι 7 τροφές καθαρίζουν τις αρτηρίες και προστατεύουν την καρδιά!

Τα καρδιακά προβλήματα είναι μία από τις κύριες αιτίες θανάτου σε πολλές χώρες. Ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου τόσο για καρδιακή προσβολή όσο και για εγκεφαλικό επεισόδιο είναι οι φραγμένες αρτηρίες, που μπορούν να διακόψουν τη ροή του αίματος σε όλο το σώμα.

Επείγον ! Παιδί στο Λουτράκι, χρειάζεται αναπηρικό αμαξίδιο

Ενα παιδί στο Λουτράκι, χρειάζεται επειγόντως αναπηρικό αμαξίδιο. Συλλέγουμε τα πλαστικά καπάκια από μπουκάλια.(από νερά, γάλατα, χυμούς, αναψυκτικά και απορρυπαντικά)..Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή την κινητοποίηση...

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΙΣΙΩΝ 2016
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΙΣΙΩΝ
ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΙΣΙΩΝ 2016
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

Εξαιρετικής Ποιότητας τα νερά στις θάλασσες του Δήμου Κορινθίων

Σύμφωνα με έκθεση του Μητρώου ταυτοτήτων υδάτων κολύμβησης της Ελλάδας τα νερά στις θάλασσες του Δήμου Κορινθίων είναι σε εξαιρετική ποιότητα ΚΑΙ απο την πλευρά του Κορινθιακού αλλά και απο την πλευρά του Σαρωνικού.

Γιάννης Λαζαρίδης: «Το παιχνίδι έληγε όταν η μπάλα διαλυόταν εις τα εξ ων συνετέθη…»

Συνέντευξη στον Κώστα Πρώιμο