Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Οι «ελληνικές» αρχές αναγνωρίζουν στα επίσημα έγγραφα τα σκόπια ως «Μακεδονία»!



ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Οι «ελληνικές» αρχές αναγνωρίζουν στα επίσημα έγγραφα τα σκόπια ως «Μακεδονία»!
Θλιβερές καταστάσεις, οι οποίες είναι ενδεικτικές ως προς την πλήρη παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σφετεριστές των Σκοπίων, έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε σχεδόν καθημερινή βάση.

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ




 « Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας».

Δείτε αναλυτικά πόσο θα κοστίσει το καρναβάλι του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων και ποιά τοπικά ΜΜΕ θα διαφημίσουν το καρναβάλι και πόσα χρήματα θα πάρουν

Η καλύτερη αποκριάτικη ΣΤΟΛΗ ever ανήκει σε μία τρελοπαρέα από την Πτολεμαΐδα (βίντεο)





Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν περνούν απαρατήρητοι



Κουβαλάμε πανάρχαιους ιούς στο DNA μας – Τι βρήκαν οι επιστήμονες!

DNA


Τείνουμε να θεωρούμε τους ιούς ως κάτι τελείως ξένο από εμάς και επικίνδυνο. Όμως μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ότι τελικά τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα διαχωρισμένα: εμείς οι ίδιοι «κουβαλάμε» στο DNA μας ουκ ολίγους πανάρχαιους ιούς, που όχι μόνο έχουν πια γίνει ένα με μας, αλλά μας βοηθούν καθοριστικά στο να καταπολεμάμε άλλους σύγχρονους παθογόνους ιούς.

AO POSEIDON LOUTRAKIOU HANDBALL: Αναβολή αγώνα








Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Premier League:Αρχέλαος Κατερίνης- ΑΕΚ 26-37, Φίλιππος Βέροιας- ΠΑΟΚ 27-22, ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ- ΑΣΕ Δούκα 23-17
Φοίβος Συκεών- Αερωπός Έδεσσας 24-29,ΧΑΝΘ- Διομήδης Άργους 20-37 και Ποσειδών Λουτρακίου- Πανελλήνιος διεκόπει λόγω κακοκαιρίας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 10 λεπτών και ενώ ήταν στο 5:59 οι διαιτητές με ανεπάλληλες διακοπές, διέκοψαν οριστικά το παιχνίδι, διότι πρωτίστως έπρεπε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Και οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε αυτό και ανακοινώθηκε στους ηρωικούς φιλάθλους, που πέρα της χαλαζόπτωσης και της ισχυρής βροχόπτωσης που έλαβε χώρα εχθές το απόγευμα στην περιοχή μας, ήρθαν να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας, ότι ο αγώνας διακόπτεται οριστικά.

ΠΕΡΑΧΩΡΑ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΝΕΣΗΣ TSUNAMI


 

Ο Κορινθιακός κόλπος έχει χαρακτηριστεί ως η περιοχή με τη μεγαλύτερη
πιθανότητα για την εκδήλωση tsunami σε ολόκληρη τη Μεσόγειο