Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Τιμή και Περηφάνια. Αρμένιοι Τραγουδούν στην Τουρκία: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά…»


Στο πλευρό της Ελλάδας η Αρμενία. Αφωνα έμειναν τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας όταν Αρμένιοι Ευέλπιδες τραγούδησαν στρατιωτικά εμβατήρια στα ελληνικά και ειδικά «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά (τραβά, τραβά) και ξανά προς τη δόξα τραβά».

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΧΟΝΔΡΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΤΟ ΤΜΗΜΑ HANDALL ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ




To τμήμα Handball του Ποσειδώνα Λουτρακίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κα. Χόνδρου Σοφία.

“Επίσημη πρώτη” Νανόπουλου με ηχηρές κομματικές παρουσίες


Eπίσημη πρώτη εχθες, για τον επικεφαλής της “Συμμαχίας Πολιτών” υποψήφιο δήμαρχο ΚορινθίωνΒασίλη Νανόπουλο.  Πρώτη προεκλογική εκδήλωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου με ένα ιδιαίτερο θέμα, αυτό των απορριμμάτων.

«Τρεις εβδομάδες στον παράδεισο»: Ο Μάθιου Μακόναχι αποθέωσε την Ελλάδα σε εκατομμύρια τηλεθεατές



«Τρεις εβδομάδες στον παράδεισο»: Ο Μάθιου Μακόναχι αποθέωσε την Ελλάδα σε εκατομμύρια τηλεθεατές Μίλησε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον για τις διακοπές του στην Αντίπαρο.

Μεγάλη ανάσα: Έκτακτο επίδομα 916 ευρώ!




Πλησιάζει η περίοδος που θα ξεκινήσουν να υποβάλλονται οι αιτήσεις για το εποχικό επίδομα 2018 που χορηγείται από τον ΟΑΕΔ.

Πού διαβάζουν Πλάτωνα μετά μανίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Πλάτωνας


Στα οκτώ κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ οι φοιτητές διαβάζουν Πλάτωνα μετά μανίας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στον εκπαιδευτικό ιστότοπο Open Syllabus Explorer, στο Χάρβαρντ, το Πρίνστον, το Μπράουν, την Πενσυλβάνια, το Γέιλ, το Κόρνελ, το Κολούμπια και το Ντάρτμουθ, η Πολιτεία του αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου των πιο διαβασμένων βιβλίων.

Η νέα ταινία του Θόδωρου Μαραγκού στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ συνεδριακό κέντρο Λουτρακίου



Η νέα ταινία του Θόδωρου Μαραγκού, το ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ, θα προβληθεί στις 22 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ συνεδριακό κέντρο Λουτρακίου ώρα 9 μμ με γενική είσοδο 5 ευρώ