Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

“Επίσημη πρώτη” Νανόπουλου με ηχηρές κομματικές παρουσίες


Eπίσημη πρώτη εχθες, για τον επικεφαλής της “Συμμαχίας Πολιτών” υποψήφιο δήμαρχο ΚορινθίωνΒασίλη Νανόπουλο.  Πρώτη προεκλογική εκδήλωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου με ένα ιδιαίτερο θέμα, αυτό των απορριμμάτων.


Ένα στοίχημα που κερδήθηκε , αφού οι Κορίνθιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στο διάλογο που αναπτύχθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Με αυτόν , τον “μοντέρνο” τρόπο ξεκινά ο Βασίλης Νανόπουλος την απευθείας επικοινωνία με τους συμπολίτες του , ανοίγοντας την ατζέντα των καυτών θεμάτων του δήμου.

Πρόθεσή του να υπάρξουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες προβάλλοντας ζητήματα της καθημερινότητας των Κορινθίων πολιτών ,που θα έχουν ως στόχο να αλλάξουν, όπως είπε, προς το καλύτερο τον τρόπο ζωής μας.

Αυτό που έκανε εντύπωση στην χθεσινή εκδήλωση, ήταν πως το αντικείμενο της συζήτησης δεν ήταν η διαχείριση των απορριμμάτων , το εργοστάσιο, που θέλει να φτιάξει ο δήμος, ή το έργο που πρόκειται να υλοποιήσει η Περιφέρεια.

“Θεωρώ ότι το θέμα των σκουπιδιών όπως και κάθε άλλο σημαντικό στο δήμο Κορινθίων πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σε άλλη βάση .Με νέες ιδέες , με έξυπνες λύσεις εξω από τα ορια και τα πλαίσια που είχαμε μέχρι σήμερα Με ένα νέο και πρωτοποριακό τρόπο . Με φαντασία και πρωτοβουλίες που δίνουν αξία . Θεωρώ ότι πρέπει να υψώσουμε τον πήχη των απαιτήσεων μας και των προδιαγραφών πολύ ψηλά .Θέλουμε την πόλη της Κορίνθου και τα χωριά μας πεντακάθαρα κάθε μέρα και τους κατοίκους να ξεκινούν τη μέρα τους χαρούμενοι .Να μην υπάρχουν σκουπίδια γύρω από γεμάτους κάδους και στους δρόμους .Μιλώ για αλλαγή νοοτροπίας στις καθημερινές πρακτικές που περιλαμβάνει και θέματα αγωγής και συμπεριφοράς . Και βέβαια η ηγεσία δια του παραδείγματος από πλευράς δήμου είναι απαραίτητη.“είπε ο Βασίλης Νανόπουλος.

Έτσι λοιπόν, σε συνεργασία με την ΕΑΑ αναπτύχθηκε μια ολόκληρη συζήτηση για την καθαριότητα και την δραστική μείωση του όγκου των σκουπιδιών χωρίς έξοδα για το δήμο με την ανταποδοτική ανακύκλωση .

Την επίσημη πρώτη Νανόπουλου τίμησαν με την παρουσία πολλά ενεργά στελέχη της παράταξης. Εκείνο ωστόσο που έκανε εντύπωση, ήταν το ηχηρό παρόν πολλών κομματικών στελεχών της ΝΔ.

Να υπογραμμίσουμε και την παρουσία του αντιδημάρχου Καθαριότητας Χρήστου Μελέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: