Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Τσιόδρας: Μιλάμε για επιπέδωση της καμπύλης. Είμαστε χαρούμενοι με τα αποτελέσματα που έχουμε

Μεγάλη μείωση στα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα δείχνουν τα στοιχεία που παρουσίασε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Δυστυχώς άλλοι έξι συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους. 79 οι νεκροί στο σύνολο.

Η Γερμανική Επίθεση κατά της Ελλάδας


Εκδηλώθηκε στις 5:15 το πρωί της 6ης Απριλίου 1941 στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, 45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα στη γερμανική διακοίνωση...

Συγκινεί ο 7χρονος πιανίστας Στέλιος Κερασίδης: Συνέθεσε το «βαλς της απομόνωσης» και μας το αφιερώνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Στέλιος Κερασίδης: Ο 6χρονος Έλληνας που μάγεψε το «Carnegie Hall ...

Ο μικρός Στέλιος μένει σπίτι με την οικογένειά του και μας αφιερώνει μία δική του σύνθεση, «το βαλς της απομόνωσης». «Μένω κι εγώ στο σπίτι αυτές τις ημέρες.

Το 1ο ευχάριστο νέο για τον κορωνοϊό: Η πρόβλεψη Πανεπιστημίου Κρήτης για το τέλος της πανδημίας στην Ελλάδα



Το Πανεπιστήμιο Κρήτης διεξήγαγε μία έρευνα, η οποία έχει σχέση με το τέλος από την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Οι καθηγητές που επωμίστηκαν το έργο της συγκεκριμένης έρευνας είναι δύο. Πρόκειται για τους καθηγητές Γιώργος Τσιρώνη και Γιώργο Μπαρμπαρή του τμήματος φυσικής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ-ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ!


H κρίση δημόσιας υγείας που αντιμετωπίζουμε λόγω της έλευσης της πανδημίας του κορωνοϊού(covid-19) έθεσε εξαρχής το δίλημμα αν η υγειονομική αντιμετώπιση του ιού αποτελεί μείζον θέμα ή αν τελικά οι οικονομικές / πολιτικές επιπτώσεις υπερισχύουν. Όμως το αγαθό της δημόσιας υγείας δεν επιτρέπει κανένα περιθώριο παρερμηνειών, είναι υπέρτατο μη

180 επιστήμονες από 36 χώρες του κόσμου προειδοποιούν την Ευρωπαϊκή Ένωση για τις σοβαρές επιπτώσεις του 5G στην υγεία


Σε λίγο καιρό το 5G θα είναι παντού. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Το 5G αποτελεί την νέα τεχνολογία ασύρματης δικτύωσης των πάντων. Από κινητά μέχρι αυτοκίνητα μέχρι κάθε μορφής ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή.