Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

10 ιδέες για να βρει κανείς ευκολότερα δουλειά.




Το να βρεθεί κανείς άνεργος και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής ύφεσης, για πολλούς είναι ισοδύναμο με το να δεχτούν πυροβολισμό. Ωστόσο δεν είναι νομοτελειακό ότι πρέπει κιόλας να «πεθάνουν».

Το επεισόδιο του Ρόσι με Μάρκεθ έφερε ποινή! (VIDEO)


Το επεισόδιο του Ρόσι με Μάρκεθ έφερε ποινή! (VIDEO)

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha απώθησε-έριξε κι έθεσε εκτός αγώνα τον πιεστικό Μαρκ Μάρκεθ στο Moto GP της Μαλαισίας, κάτι που έφερε την τιμωρία του από τους αγωνοδίκες...

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (15:00)




Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League Ατρόμητος - Ολυμπιακός (15:00, Nova Sports 2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.
 

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ: Τι είναι πιο επικίνδυνο κι από το κάπνισμα!

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τοποθετεί τα
επεξεργασμένα κρέατα στη λίστα με τις πιο επικίνδυνες ουσίες που προκαλούν καρκίνο, μαζί με το αρσενικό και αμίαντο.

Απεργία διαρκείας από την Δευτέρα στα φαρμακεία όλης της χώρας


Την απόφαση για 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την Δευτέρα έλαβαν τελικά οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας στην πολύωρη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Φαρμακεία θα είναι ανοιχτά μόνον ελάχιστα για τους ασθενείς για να εξυπηρετούν τα έκτακτα περιστατικά.
της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Γιατί η άδεια λειτουργίας συγκεκριμένης επιχείρησης στο Λουτράκι η οποία υποστηρίζετε από στέλεχος της Δημοτικής αρχής είναι παράνομη .

Την 26/03/2015 η Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου Περαχώρας καλεί τους Συμβούλους της να προσέλθουν την  26 / 03 / 2015 και ώρα 18.30 για συζήτηση και  λήψη απόφασης  στα κατωτέρω θέματα ημερήσιας διάταξης ΑΔΑ :767ΤΩΛ3-ΑΥΓ: