Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ο Δήμος Λουτρακίου κόβει το νερό στις διακοπές του Πάσχα για 5 ημέρες σε όσους κατανάλωσαν πάνω από 180 κυβικά το περσινό καλοκαίρι.







ΠΡΟΣ:  ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
Δ.Ε. ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Μέτρα Αντιμετώπισης Λειψυδρίας
Αγαπητοί Καταναλωτές,

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ –ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ)






ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΝΑ «ΤΡΕΞΟΥΝ» ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ


Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΧΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ «ΓΚΟΥΡΟΥ» ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Η ΑΛΛΙΩΣ, ΤΙΣ SNAIL LADIES ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ VIVIENNE WESTWOOD, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΛΜΗΡΩΝ.

Το στερνό αντίο στον Αλέξανδρο Οικονόμου

«Το στερνό αντίο είπαν γνωστοί, συγγενείς και φίλοι την Κυριακή το απόγευμα στον πρώην δήμαρχο Λουτρακίου Αλέξανδρο Οικονόμου
 
 

Special Olympics «Λουτράκι 2016» (BINTEO)



Special Olympics Hellas, έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών σαν ένας από τους πιο ενεργούς αθλητικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, με κινητήρια δύναμή τους την ιδέα της κοινωνίας που προτιμά να εντάσσει και να ενδυναμώνει παρά να αποκλείει άτομα με ειδικές ικανότητες.

Περιφερειάρχα Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.......

 



Περιφερειάρχα Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη,

Άνθρωποι- «τέρατα»! Με καρδιά, αυτιά κ.α. σε … σημεία που δε φαντάζεστε! (ΒΙΝΤΕΟ)


terata
Η διαφορετικότητα μας κάνει τον κόσμο μας όμορφο και ενδιαφέρον. «Έχουμε συνηθίσει τα μέρη του σώματός μας να είναι σε συγκεκριμένα σημεία πάνω μας για να εκτελούν τις διάφορες λειτουργίες αυτού.