Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ψέματα στις σχέσεις





Στα περισσότερα ζευγάρια επικρατεί η ψευδαίσθηση, πως η εμπιστοσύνη είναι το καθοριστικότερο κριτήριο, στις στέρεες βάσεις του οποίου θα σμιλευτεί η πορεία και η βιωσιμότητα της σχέσης. 

ΣΥΡΙΖΑ -ΔΙΟΔΙΑ



Πριν τρία χρόνια, ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας,βρέθηκε στα διόδια του Ισθμού, ώστε να συμπαρασταθεί στους χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την προκλητική εύνοια των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, προς τους εργολάβους, σε βάρος των συμφερόντων των τοπικών κοινωνιών.  Τότε, είχε δηλώσει τα εξής:

Ολοκληρώθηκε το Loutraki Christmas Basketball Cup 2014!



                
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2014 Loutraki Youth Christmas basketball Cup την Κυριακή 29.12.2013. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η TNBA Greece, σε συνεργασία με το SPORTCAMP διοργάνωσε ένα μοναδικό τουρνουά μπάσκετ Παίδων και Εφήβων.
Μετά από 3 ημέρες πλήρους αγωνιστικής δράσης τα αγόρια της ΑΕΚ U17 και  τα αγόρια του ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ U15 κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Πόλεμο βλέπουν το 2014 οι Financial Times στον πλανήτη





Δεν αποκλείουν έναν παγκόσμιο πόλεμο εντός του 2014 οι Financial Times και μάλιστα προχωρούν και πιο πέρα, στους όρους της ειρήνευσης που θα ακολουθήσουν, τονίζοντας ότι θα πρέπει να εξασφαλίζουν μια αποτελεσματική ειρήνη.