Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Μπορείς να γίνεις και εσύ σημαιοφόρος Αλέξη. Του Γιώργου ΤέσσηΗ πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για την κατάργηση της αριστείας και του ορισμού του Σημαιοφόρου και των παραστατών στις σχολικές παρελάσεις με κλήρωση, ξεπέρασε κάθε όριο γελοιότητας και κομπλεξισμού.


Που απαγορεύεται για αύριο η κυκλοφορία και παραμονή των εκδρομέων σε Κιάτο, Κόρινθο, Λουτράκι και Ξυλόκαστρο

Δείτε την παρακάτω ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Π. Καλλίρη:
«Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 4) για αύριο Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Αποχώρησε από τo παιχνίδι με τα Σκόπια σε ένδειξη διαμαρτυρίας η Ελλάδα


Αποχώρησε από τo παιχνίδι με τα Σκόπια σε ένδειξη διαμαρτυρίας η Ελλάδα  Οι νέες προκλήσεις των Σκοπιανών δεν έμειναν αναπάντητες από την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως

Πελοπόννησος: Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας λειτουργούν από φιλότιμο και δωρεές

Πελοπόννησος: Νοσοκομεία και Κέντρα Υγεία λειτουργούν από φιλότιμο και δωρεές


Αναιμικοί προϋπολογισμοί, αποδεκατισμένο προσωπικό, παροπλισμένος ιατρικός εξοπλισμός, δυσκολία στην προμήθεια υλικών και φαρμάκων, διαχειριστική ανεπάρκεια έχουν προκαλέσει έμφραγμα στο σύστημα.

Λουτράκι :Αξιόλογη συμμετοχή στον Διαγωνισμό Κοινωνικής Οικονομίας! 
Με αξιόλογη συμμετοχή από οργανισμούς και φυσικά πρόσωπα ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου του Διαγωνισμού Κοινωνικής Οικονομίας,

west side story ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ “ΠΥΡΙΝΑΣ” Από την σχολή Μπαλέτου της Έλενας Μιχαηλίδου (BINTEO)Ανάλαφρες σαν τον αγέρα οι βραδινές  αέρινες υπάρξεις της Έλενας.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Εμείς θα κάνουμε δικό μας εργοστάσιο απορριμμάτων & το κόστος θα είναι σημαντικά μικρό

Στην τελική ευθεία πριν τον διαγωνισμό για την Διαχείριση των Απορριμμάτων βρίσκεται και ο Δήμος Κορινθίων

Επιφανειακά δίχτυα για τις μέδουσες και τις τσούχτρες στον Κορινθιακό Θα τοποθετηθούν στις τουριστικές και πολυσύχναστες ακτές

Επιφανειακά δίχτυα για τις μέδουσες και τις τσούχτρες στον ΚορινθιακόΝα λάβει άμεσα μέτρα για τις μέδουσες και τις τσούχτρες στον Κορινθιακό αποφάσισε η κυβέρνηση.
Στα άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος του υπερπληθυσμού των μεδουσών στον Κορινθιακό κόλπο αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου.