Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ - ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ- ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών και αθλητριών στίβου του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα,  που έγινε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας 25 και 26 Ιουνίου 2016. 

Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ- ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η – Γ Ν Ω Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Ρεπορτάζ του Ισπανικού Πρακτορείου Ειδήσεων για την Κορινθία (video)


Ομάδα από το Ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων (EFE) φιλοξενήθηκε στην Κορινθία τον Ιούνιο. Αποτέλεσμα της φιλοξενίας ήταν η δημιουργία και προβολή τηλεοπτικού ρεπορτάζ διάρκειας 1 λεπτού και 17 δευτερολέπτων για την Κορινθία, στην ισπανική γλώσσα, με αναφορές και πλάνα για...


Τη Διώρυγα της Κορίνθου, το Ξυλόκαστρο, την Ι.Μ Αγίου Βλασίου και την Ορεινή Κορινθία γενικότερα. Ενδεικτικός είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ: –Κορινθία, ένα ανεξερεύνητο ελληνικό “κόσμημα”.

Το κόστος δημιουργίας και προβολής τους ρεπορτάζ ήταν 0 (μηδέν) ευρώ, μιας και προήλθε έπειτα από συλλογικές ενέργειες διαφόρων ανθρώπων, φορέων & επιχειρήσεων της περιοχής, οι οποίοι συνεργάζονται για να προβάλουν την Κορινθία ως τουριστικό προορισμό στο εξωτερικό.  Ο συντονισμός της ενέργειας ανήκει στον κ. Καμπούρη, υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, με την υποστήριξη του οργανισμού Experience Corinthia, για την ανάπτυξη και προβολή των θεματικών μορφών τουρισμού στην Κορινθία.

Οι επιστήμονες κατέληξαν: Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο [εικόνες]

Φωτογραφία: Wikipedia

Οι ερευνητές αποφάνθηκαν, η πιο όμορφη γυναίκα δεν είναι ούτε η Αντζελίνα Τζολί, ούτε κανένα από τα αγγελάκια της Victoria Secret, αλλά η Κέλι Μπρουκ.

Σήμερα στις 18:00 το τελευταίο αντίο στο Γιώργο Παπαγεωργίου

Στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Αγίων Θεοδώρων θα αποχαιρετίσουν σήμερα στις 6 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι τον Γιώργο Παπαγεωργίου ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε εντελώς αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών...

Αυτός τον «πέταξε» και ο σκύλος του έσωσε τη ζωή. Το παράδοξο ανάμεσα στην άνευ όρων πίστη των ζώων.Ένα πολύ συγκινητικό με βάθος βίντεο κατά της εγκατάλειψης των ζώων δημιούργησε ο γαλλικός οργανισμός 30 Millions d’Amis που τάσσεται υπέρ της προστασίας των ζώων και αγγίζει τις ψυχές μας.

Συλλυπητήρια από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δήμου Κορινθίων για τον θάνατο του Γιώργου Παπαγεωργίου

 Σε ανακοίνωση από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. του Δήμου Κορινθίων αναφέρεται:
 «Έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά το μέλος της Νέας Δημοκρατίας και ο υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας κ. Γιώργος Παπαγεωργίου. Ήταν ένας μάχιμος πολίτης και ένα δυναμικό στέλεχος της

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

TELIKH_AFISA