Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Οι επιστήμονες κατέληξαν: Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο [εικόνες]

Φωτογραφία: Wikipedia

Οι ερευνητές αποφάνθηκαν, η πιο όμορφη γυναίκα δεν είναι ούτε η Αντζελίνα Τζολί, ούτε κανένα από τα αγγελάκια της Victoria Secret, αλλά η Κέλι Μπρουκ.

Συγκεκριμένα, ερευνητές του πανεπιστημίου Τέξας συγκέντρωσαν δεδομένα και στατιστικά από τις όμορφες διάσημες των τελευταίων δεκαετιών και συμπέραναν πως όλα τα στάνταρ μίας όμορφης γυναίκας τα έχει πάνω της η ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιάστρια Κέλι Μπρουκ.
Το πρώην πρόσωπο της Triumph και παρουσιάστρια του βρετανικού Mtv, έχει τις τέλειες διαστάσεις με ύψος ,68, διαστάσεις 99-63-91 και χωρίς να την έχει ακουμπήσει πλαστικός.
Τα κριτήρια για να αναδείξουν την πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη, ήταν μεταξύ των άλλων, το ύψος, το βάρος, το μήκος των μαλλιών και το σχήμα του προσώπου.
Έτσι η ομάδα, που αποτελούνταν κυρίως από άνδρες επέλεξε την Κάλι Μπρούκ, λέγοντας πως είναι εντελώς φυσική και επιστημονικά τέλεια.
Μάλιστα, όσοι είδαν την δημοσίευση αντέδρασαν θετικά υποστηρίζοντας πως δεν το περίμεναν, καθώς τα μοντέλα της τηλεόρασης έχουν επιβάλλει την εικόνας μιας πιο αδύνατης και «αγγελικά πλασμένης» γυναίκας ως... όμορφη.
Βέβαια η Κέλι Μπρουκ είναι και η ίδια μέρος των διάσημων που έχουν υποστεί ψυχολογικό bullying, καθώς στα πρώτα της βήματα ως μοντέλο είχε λάβει πολλά επικριτικά σχόλια για το σώμα  της.

Φωτογραφίες: Kelly Brook, Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια: