Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

H ERT Προβάλει το Λουτράκι για την Μέριμνα και την πρόσβαση ΑΜΕΑ στις παραλίες του δήμου


Την εγκατάσταση τεσσάρων μη μόνιμων υποδομών προσβασιμότητας, σε τέσσερις παραλίες (Νεράιδα Λουτρακίου, λίμνης Βουλιαγμένης, Ισθμίων (Κρυφή παραλία) και Αγίων Θεοδώρων) και τον χώρο κολύμβησης, για την αυτόνομη πρόσβαση ΑμΕΑ και άλλων κατηγοριών ατόμων με περιορισμένη κινητικότητα (ηλικιωμένοι, εγκυμονούσες, άτομα με μειωμένη όραση, κ.λπ.), εξασφάλισε ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Αποθέωση από BBC: Ο Παρθενώνας είχε εκθαμβωτικά χρώματα Share0 Tweet0 Google+0 Pin0



Ως γλυπτά που καλύπτονταν από μία έκρηξη χρώματος και φανταχτερής διακόσμησης περιγράφει σε άρθρο του το BBC τα Γλυπτά του Παρθενώνα.
Το κείμενο υπογράφει η Ναταλί Χέινς η οποία τονίζει πως «έχουμε φανταστεί τον αρχαίο κόσμο λάθος».

Έλληνας μαθητής σε Παυλόπουλο: «Κύριε Πρόεδρε, η Μακεδονία είναι ελληνική» (BINTEO)




Θαυμασμό προκαλεί ο νεαρός μαθητής του δήμου Αμφίπολης που δήλωσε την Τετάρτη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο

Συγκλονίζει Αυστριακή εφημερίδα: «Aυτό που είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες στην καρδιά κανένας δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει…»

«Ερωτική εξομολόγηση προς μία χώρα» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο άρθρο της μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακής εφημερίδας «Κουρίρ», στο οποίο η συντάκτρια της, Μπίργκιτ

VisitLoutraki Ένα city break χαλάρωσης, υγείας και… μαγείας

loutraki_big

Το απέραντο γαλάζιο του Κορινθιακού Κόλπου, λουόμενοι να κολυμπάνε στα ανοιχτά, βαρκούλες να πηγαινοέρχονται “ομορφαίνοντας” το θαλασσινό τοπίο και στο βάθος εντυπωσιακά κότερα: αυτό αντίκρυσα βγαίνοντας στο μπαλκόνι του δωματίου μου, με το που έφτασα στο Λουτράκι. Πήρα μια βαθιά ανάσα και ένιωσα να με καταλαμβάνει αυτόματα μια εσωτερική ηρεμία. Αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο ατού του Λουτρακίου. Γιατί, όπως ανακάλυψα στην πορεία, είχε κι άλλα.

ΤΟ ΦΟΡΗΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ στους Αγίους Θεοδώρους



Το Πλανητάριο, λοιπόν, με τον θόλο του και τις καρέκλες του
έρχεται στο σχολικό συγκρότηματου λυκείου & γυμνασίου Αγίων Θεοδώρων
την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου.