Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Σεξ στην περίοδο: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν γυναίκες ΚΑΙ άνδρες


σεξ στην περίοδο

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται για το αν μπορούν να έχουν σεξουαλικές επαφές τις ημέρες της περιόδου τους. Άλλες πάλι, απέχουν από το σεξ εκείνες τις ημέρες ούτως ή άλλως, επειδή θεωρούν ότι με κάποιον τρόπο κινδυνεύει η υγεία τους.

Tι ξέρετε πραγματικά για την ανθρώπινη αύρα;



Sok-ti-kserete-pragmatika-anthrwpinh-ayra

Σίγουρα δεν το γνωρίζουν όλοι από εμάς ότι σαν άνθρωποι κουβαλάμε κάποια αύρα επάνω μας. Το βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε πως πραγματικά είναι και πως υπάρχει πάνω μας η ανθρώπινη αύρα με την βοήθεια μερικών οπτικών εφέ.

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ F4








Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ F4

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ





                                                                                                         
          Θέμα : ΄΄Πρόσκληση σε συνεδρίαση  Συμβουλίου Τοπικής  Κοινότητας Πισίων΄΄.

                            

To Spiegel αποθεώνει τον Αλέξη Τσίπρα - Από πρωθυπουργός έγινε ηγέτης!

To Spiegel αποθεώνει τον Αλέξη Τσίπρα - Από πρωθυπουργός έγινε ηγέτης!
Βρείτε τα ένσημά σας στο ίντερνετ!


Το παράδοξο της Ελλάδας: Στις τράπεζες τα χρήματα τελειώνουν, όμως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος του. Με μια νέα στρατηγική θέλει να πείσει τους Ευρωπαίους εταίρους του, σημειώνει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Διαψεύδει το Γ.Γκιώνη το πρακτικό του Δ.Σ – Υπάρχει 2η μελέτη για το παραλιακό μέτωπο! ( video )

Τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Λουτρακίου της 7ης Απριλίου 2015 έδωσε στην δημοσιότητα ο Χάρης Μαρίνης. Απο τα πρακτικά αποδεικνύεται όχι μόνο πως πραγματικά υπάρχει 2η μελέτη για την ανάπλαση της .......
παραλιακής ζώνης της Λουτρόπολης ( προ ημερών στο super ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης είχε αρνηθεί μια τέτοια ύπαρξη χαρακτηρίζοντας ψεύτες όσους υποστηρίζουν κάτι τέτοιο), φθηνότερη κατά 55 χιλιάδες ευρώ απο εκείνη που προκρίθηκε , αλλά και πως ο Δήμαρχος γνώριζε γι αυτήν δεδομένου οτι παρίστατο στην συγκεκριμένη συνεδρίαση.
Η υπόθεση έφτασε στους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς και μάλιστα πριν απο λίγες ημέρες κλιμάκιο έφτασε για να ερευνήσει το θέμα στο Δήμο Λουτρακίου. Ο Χάρης Μαρίνης φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του super tv το βράδυ της Τρίτης και έδωσε όλο το ιστορικό της υπόθεσης, προκαλώντας βεβαίως τεράστια ερωτηματικά τόσο για την στάση και τις πρόσφατες αναφορές του Δημάρχου Γκιώνη όσο και για την στάση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιώργου Ρουμελιώτη.

ΛΟΥΤΡΑΚΙ Handball Premier : Σεισμός με 31-25





Σεισμό προκάλεσε η χθεσινή νίκη του Ποσειδώνα επι της ΑΕΚ με 31-25, ανήμερα  του μεγάλου σεισμού των Αλκυονίδων με 6,9 το 1981.