Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο - Season 2 Αστέρας ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ | 25/11/2018





Συγχαρητήρια σε όλους τους μαχητές του ΑΣΤΕΡΑ για την αξιόλογη προσπάθεια!! Συγχαρητήρια και στον δάσκαλο, που στηρίζει τις προσπάθειες τους. 

Loutraki : Theosi of senses





 Όταν η απόλαυση του γαλάζιου του ουρανού του ήλιου και της θάλασσας έρχονται σε ευθεία γραμμή με την χαλάρωση . Προσπαθήστε να  καταλάβετε τα συναισθήματα αυτής της Τουρίστριας  και θα καταλάβετε τι σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Την διατήρηση σου στη 3η θέση εδραίωσε ο Ποσειδών Λουτρακίου με την εκτός έδρας νίκης 23-25 στο κλειστό Γυμναστήριο Καματερού με αντίπαλο τοΓ.Α.Σ. Καματερού.

Πώς ο Τζιμ Μόρισον έδειχνε το θαυμασμό του για τον Μέγα Αλέξανδρο (Βίντεο)



Πώς ο Τζιμ Μόρισον έδειχνε τον θαυμασμό του για τον Μ. Αλέξανδρο. Ο σταρ της ροκ διάβαζε Πλούταρχο, Νίτσε και είχε IQ 149 25.7k Shares Share Tweet Pin Email Τον Σεπτέμβριο του 1957, o 14χρονος Τζιμ Μόρισον μετακόμισε με την οικογένειά του στην Αλαμέντα του Σαν Φρανσίσκο. Τον ίδιο μήνα εκδόθηκε το βιβλίο του Τζακ Κέρουακ, “On the Road”.

Το λιοντάρι του Λουτρακίου και η οργανωμένη αρχαιοκαπηλία

 


Το λιοντάρι είχε πιθανότατα τοποθετηθεί ως φύλακας ενός τάφου γύρω στα 550 π.Χ. Το πρωτότυπο βρίσκεται σήμερα στην Κοπεγχάγη, μαζί με ένα δεύτερο παρόμοιο επιτύμβιο λιοντάρι. Το γλυπτό ήταν στην αρχαιότητα τοποθετημένο τόσο ψηλά ώστε να μπορεί να βλέπει κανείς το εσωτερικό του στόματος του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΚΚΑΚΗΣ: “Μουσικής Μύηση – Η ευεργετική επίδραση της μουσικής από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα”